POZOR, tukaj je mlaj in najbolj na "udaru" bodo ta 4 horoskopska znamenja, mogoče tudi vaše

29. 6. 2022
Deli
POZOR, tukaj je mlaj in najbolj na "udaru" bodo ta 4 horoskopska znamenja, mogoče tudi vaše (foto: shutterstock)
shutterstock

Preverite, kaj se bo dogajalo v tem času. Bo ta luna vplivala tudi na vaše zasebno življenje?

Poletje je že v polnem razmahu – cvetoče rože, nevihte in prvi poletni mlaj so metafore za obračanje novega lista. Mlaj, ki nastopi prav danes, 29. junija, preide v občutljivega in intuitivnega raka, s čimer pritegne pozornost na najbolj intimne dele našega življenja. Čeprav je ta luna za nekatere lahko lahkotna in zabavna, bo nekatere posameznike močno "zadela". 

Mlaji pričnejo nov mesečni lunin cikel. Glede na to, da je ta junijski mlaj prvi po poletnem solsticiju, ki prav tako napoveduje nove začetke, gre za popolno točko, ko lahko začnemo na novo. Običajni pa bodo seveda tudi izbruhi potlačenih čustev in močna osebna razodetja.

Rak se nanaša na naš notranji svet, pa na družino, dom in naš občutek pripadnosti. Ta luna bo okrepila prav ta področja življenja, ki jih običajno ohranjamo najbolj zasebna. Rak je vodno znamenje in je zelo intuitivno in empatično, zato so lahko tisti, ki jih najbolj zadenejo vibracije mlaja, dovzetni za čustveno izgorelost.

Bo ta luna zadela tudi vaše zasebno življenje?

OVEN

Mlaj aktivira vaše zasebno domače življenje in vas spodbuja, da razmislite o tem, koliko dajete in prejemate od svojih najdražjih ter kako komunicirate z njimi? Obstaja velika možnost za boljšo čustveno povezanost z družinskimi člani, a tudi možnost, da opazite določene čustevene manipulacije - še posebej tiste, katerim ste bili izpostavljeni v mladosti v svoji družini. Dobro je, da se sedaj upočasnite in se osredotočite nase.

Vaša povezava z družino se trenutno lahko kaže tudi skozi pretirana zaščitniška dejanja. Najbolje bo, če se sedaj bolj osredotočite na lastne potenciale rasti. Priporčeno je, da se poglobite v izboljšanje svoje komunikacije. 

RAK

Vaš rešiteljski kompleks se v času mlaja krepi. Vendar tokrat, namesto da poskušate rešiti druge, raje razmislite o svojih lastnih požrtvovalnih nagnjenjih. Naučite se osredotočiti se nase in dovolite kdaj drugim, da poskrbijo za vas - ta luna se navsezadnje dogaja na vašem domačem terenu.

Osredotočite se na lastne čustvene sprožilce in zdravljenje le teh. Raki ste tako navajeni negovati druge in skrbeti za vse ljudi v svojem življenju, toda trenutno je treba to energijo obrniti navznoter. Napolnite svojo skodelico! 

TUKAJ preverite, kateri 2 ostali znamenji bosta podvrženi vplivom mlaja.

Preberite več na Sensa.si