Transurfing realnosti (4. in 5. stopnja): Upravljanje realnosti in Jabolka padajo v nebo!

Transurfing realnosti (4. in 5. stopnja): Upravljanje realnosti in Jabolka padajo v nebo! (foto: profimedia) profimedia
7. 9. 2018

»V različnih skupinah se bo vedno našel vsaj en človek, ki vam bo zaradi nečesa šel na živce. In zlobni sosedje so nujni del vsake soseske. Enake narave so Murphyjevi zakoni,« v srčiko problema naših na pol zavestnih življenj dregne legendarni Vadim Zeland, ki ga slovenski bralci in bralke že dobro poznajo.

Tudi zato verjamemo, da bomo veliko njih zelo razveselili z novico, da sta pred dnevi pri založbi Primus izšli novi knjigi iz priljubljene serije Transurfing realnosti ruskega avtorja Vadima Zelanda.

Medtem ko boste v četrti knjigi svetovne uspešnice lahko podrobneje spoznali proces nastajanja realnosti, doseganja uspeha, enosti razuma in duše, osvobajanja razvad od odvisnosti ter soustvarjanja življenja, boste s pomočjo pete knjige stopili v svet, v katerem nemogoče postane mogoče.

4. stopnja

Upravljanje realnosti

V četrti knjigi svetovne uspešnice Transurfing realnosti se boste naučili ustvarjati svojo lastno realnost. Ni vam namreč treba živeti pod vplivom okoliščin.

  • »Nadležni sosedje zelo dobro ponazarjajo primer polarizacije. Ta situacija je, kljub njeni vsakdanjosti in navidezni nepomembnosti, povezana s področjem metafizike. Problem je v tem, da nekateri ljudje motijo mirno življenje drugih. Zakaj vendar? Zakaj vedno in povsod naletimo na 'tečne' tete in strice, ki ne dajo miru dobrim ljudem? Ali smo ljudje razdeljeni na dva tabora? Toda če bi izvedli anketo 'Kateremu taboru ljudi se prištevate?', bi bilo zelo malo tistih, ki se prištevajo v skupino slabih. Vaši sosedje so običajno enako navadni ljudje kakor vi.«

Upravljanje realnostS poduki iz knjige Upravljanje realnosti se boste naučili stvari vzeti v svoje roke, pričeli spreminjati smer vetra in vplivati na potek dogodkov. Začeli boste živeti budno. Vaše življenje se bo začelo odvijati v smeri, ki si jih želite. Le spoznati morate, zakaj je upravljanje realnosti mogoče in kaj ga ovira.

Za hip pomislite ...

  • »In vendar zakaj vi ne greste na živce svojim sosedom? Moj odgovor bo morda neobičajen: ne greste jim na živce zato, ker jim ni mar za vas. 'Točno tako', boste rekli, 'zato tudi so slabi, ker so popolnoma brez vesti.«

S pomočjo Vadim Zelanda se boste lahko otresli iluzije odseva v ogledalu in se končno prebudili v svoji realnosti.

  • »Sosedje nimajo polarizacije v zvezi z vami, vse dokler se brigajo zase in vam ne posvečajo posebne pozornosti. Če pa začnejo pripisovati pomen vašemu sosedskemu odnosu ter se primerjajo z vami, se bo pokazalo, da vi niste kot oni. In če jih to jezi ter jim pride do srca, jim boste začeli iti na živce. Iz dobrih sosedov se boste spremenili v slabe.«

Tako enostavno je torej to.

Zato: ne prosite, ne zahtevajte in ne iščite, temveč ustvarjajte!

5. stopnja

Jabolka padajo v nebo

V peti knjigi svetovne uspešnice Transurfing realnosti pa se odpirajo vrata novega sveta.

  • »Cel svet si lahko predstavljate kot velikansko dvostransko ogledalo. Na eni strani tega ogledala se nahaja fizično vesolje, na drugi strani pa se razprostira metafizičen prostor različic. Za razliko od situacije z navadnim ogledalom, se materialni svet v tem primeru pojavlja kot odsev, ki odraža Božje misli in namero ter misli in namero vseh živih bitij, ki so utelešenje Boga.«

jabolkaV knjigi Jabolka padajo nebo boste izvedeli, kako se rešiti iluzije dvostranskega ogledala in upravljati realnost. Naučili se boste ustvariti svoj amalgam, zajeti energijo namere in jo uresničiti. Prevzeli boste smelost Gospodarja. Boste videli, kako se bo svet ovil okoli vas.

  • »Spomnite se, da je v vašem otroštvu svet v resnici lepo skrbel za vas, vi pa tega niste cenili, temveč ste to sprejemali kot samoumevno. Poglejte v preteklost. Morda se je kaj takšnega zgodilo na deželi pri babici? Notranji pogled se vrne v te davne čase, ko ste se počutili prijetno in mirno. Odlomki spominov so včasih zelo jasni. Zdi se, kot da iz kuhinje prihaja božanski vonj – babica peče pecivo. Ali pa morda sedite na obrežju reke z ribiško palico ali se na saneh spuščate po hribu ...? Kako je bilo takrat? Se spomnite značilnega občutka brezbrižnosti? Tako ste se počutili zato, ker je svet skrbel za vas, in to ste nerazločno tudi čutili, vendar temu niste pripisovali posebnega pomena. Niste imeli posebnih zahtev in pričakovanj. Bilo vam je preprosto prijetno in to je bilo vse.«

Naj vam vaša jabolka ponovno pričnejo padati v nebo!

jabolka

Priporočamo v branje!

Transurfing realnosti

  • »Zakaj je duša pravzaprav prišla v ta materialni svet? Da bi se pripravila na nezemeljsko življenje v nebesih? To je popolni nesmisel. Če je duša tako prišla na ta svet iz nebes, zakaj bi se morala ponovno pripravljati na življenje v nebesih? In, ali je to sploh mogoče tukaj na zemlji? Za dušo je to posvetno življenje edinstvena priložnost. Duša je prišla iz duhovnega sveta na ta svet zato, da bi spoznala čare materialnega življenja.«

trunsurfingVadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne fizike.

Njegove knjige o transurfingu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, se vse od leta 2005, ko so prvič izšle v Rusiji, po vsem svetu prodajajo v rekordnih številkah.

V njih je predstavljen povsem nov pogled na življenje, v katerem se ni potrebno prizadevati ali bojevati za želeno. Ponujajo nam nov način razmišljanja in delovanja, ki omogoča, da se želje uresničijo same, brez truda, trpljenja, trdega dela, napora ali brezplodnih poskusov, da bi spremenili sebe ali svet, ki nas obkroža.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri