Tukaj se skriva ključ življenja

Tukaj se skriva ključ življenja (foto: Profimedia) Profimedia
15. 12. 2020

Ni naključij in vse v tvoji zgodbi življenja je na ključ. Kar zagotovo že veš.

Kje se skriva ta ključ?

Ključ imaš vedno na dosegu roke, na dosegu svojih misli in da dosegu svojih dejanj. Dobre stvari v tvoji zgodbi življenja so tri in ustaviva se tukaj. 

Tri skrivnosti življenja zagotovo poznaš. Začetek, ki ga imenujemo spočetje. Priložnost za življenje, ki se zgodi na točki rojstva. In naloge, ki jih imaš čast uresničevati za svojo duhovno  ter osebnostno rast.

Če se vse vrti okoli števila tri, čemu potem četrta svečka na adventu?

Splošno znana oblika adventa, je okrogla oblika. Kar simbolizira krog življenja, ki se nadaljuje. Zato so že naši predniki dodali k trem svečam še četrto, kar simbolizira zaključen pravokotnik. Pravokotnik v to vrstni obliki pa simbolizira smrt (in ponovno rojstvo). Če to ponazorim. Ko se zaključi eno leto, se nadaljuje naslednje in za tem še naslednje….. torej simbolizira krog, ki se nikoli ne konča.

Tri svečke na adventnem venčku kot tudi v ostalih simbolistikah, trije enaki simboli postavljeni v določeno zaporedje, ali vodoravno ali polkrožno, tako da imamo na desni strani odprti krog, ali v trikotniku obrnjenem navzgor (dva kota sta v ravnini in tretji je na vrhu), simbolizirajo napredek življenja, slavo življenja in hvaležnost za življenje. 

Pozorni pa moramo biti, da če je isti trikotnik v krogu in se z vsemi koti dotika krožnice, to predstavlja simbol suženjstva in z majhnimi dodatki, o katerih kdaj drugič, tudi simbolistiko črne magije. 

Tokrat se bova torej dotaknila tistega, kar zagotovo ne mine, ampak traja, traja in traja, se nadaljuje in osrečuje ter bo uresničevalo tudi takrat, ko bo tvoj čas tu bivanja, že davno pretekel.

Morda pa boš ravno takrat ponovno, v novi obliki in z novo priložnostjo za življenje, znova deležen tega. Govoriva namreč o zlati niti življenja. O najmočnejši mantri, ki jo Nebo pozna. Govoriva o moči, ki z eno samo potezo, lahko premaga temo. 

Namreč, če se dotakneva samo ljudskega čustvovanja, je dovolj zgolj en nasmeh, ki premaga jezo. Zagotovo že veš o čem govoriva. 

O ljubezni. Iz ljubezni si, ljubezen si in v ljubezen se povrneš. 

V obstoju zavednega, si energija, ki ustvarja in živi, zato da lahko v popolni snovni stvarnosti, izrazi sebe z ljubeznijo. 

Za vse prej povedano, je dovolj zgolj en trenutek in zagotovo boš prav toliko časa potreboval, da napišeš pismo četrtega adventnega tedna (20.12.2020) na temo 'Zmorem z ljubeznijo'.

Kaj tebi predstavlja življenje, kdo si ti in kaj si želiš za življenje?

To naj bodo tri osnovne smernice.

Preden se bova lotila pisma in boš lahko počel vse tisto, kar si vajen že tri nedelje nazaj. 

Ritual je sila preprost. Vse, kar potrebuješ je rumene barve list papirja, svoje umirjene misli, zavedanje Najvišjega in rumeno ovojnico.

Dal ti bom samo nekaj smernic. Ko pričneš pismo pisati, ga pišeš od začetka do konca brez prekinitve. Sam se odločiš, kje boš pismo pisal in se udobno namestiš. Ko si tako udobno nameščen, predlagam, da zapreš oči in se skušaš, vsaj za trenutek, usrediščiti v svoji energiji. Ko boš začutil, preprosto prični pisati in se ne obremenjuj, kaj pišeš. 

Še nekaj smernic za četrto pismo. V pismu zapiši vse, kar se spomniš in piši tako, kot da bi pisal svojemu najboljšemu prijatelju. V pismu tako omeni vse, dogodke, datume, imena oseb, ki so povezane z navedeno tematiko. Za zaključek pa ne pozabi izpostaviti ene želje ali situacije, ki jo, glede na navedeno temo, želiš razrešiti. 

Na koncu se še podpišeš, napišeš datum, list trikrat preložiš in ga daš v kuverto. Ko boš prižgal četrto svečko na adventnem venčku, pa naj bo to pismo shranjeno pod adventni venček (samo v nedeljo, nato ga spraviš v predal).

Za konec še namig. Ne pozabi pokukati v prvo, drugo in tretje pismo, kajti lahko, da se je del zapisanega že pričel udejanjati. Če si v pismu v prvem, drugem in tretjem  adventnem tednu zapisal nekaj, kar se je že uresničilo, to preprosto prečrtaj, pospravi nazaj v pripadajočo kuverto in hrbtno stran le-te zapiši datum, ko se ti je prečrtano začelo uresničevati. 

Želim ti prijeten teden v objemu ljubezni. 

Uroš Adrian