Uganete, kaj je po horoskopu dekle na fotografiji?

Uganete, kaj je po horoskopu dekle na fotografiji? (foto: profimedia) profimedia
5. 7. 2015

Rezultati raziskav enega od distributerjev sredstva za nego vozil v Veliki Britaniji so pokazali, da so voznice in vozniki, rojeni v znaku Tehtnice, Raka, Ribe in Kozoroga najpogostejši kandidati za slabo vzdrževanje motornih vozil.

Za razliko od teh 'astro nemarnežev', ki se čiščenja avtomobila lotijo šele, ko je ta preko vseh razumnih mer umazan, pa rojeni v znamenju Vodnarja, Ovna, Škorpijona in Leva, svoje jeklene konjičke perejo vsaj enkrat na teden, medtem ko Strelci in Dvojčki najraje enkrat na štirinajst dni. Pa po astrološki tradiciji bojda redoljubne Device? No, te to opravijo le enkrat na mesec.

Na vprašanje, katero hišno opravilo bi raje zamenjali s pranjem avta, je 36 odstotkov anketiranih odgovorilo, da bi raje pokosili zelenico. Levi, Ribe in Biki bi raje kot oprali avtomobil stali za štedilnikom, medtem ko Tehtnice in Škorpijone dajejo prednost pranju posode. Eden od treh anketiranih Vodnarjev bi raje kot pral avto, odnesel smeti.

Očitno vodnim znamenjem ime ne odgovarja najbolje, medtem ko se ognjeni znak, kot je Lev, prav dobro počuti z mokro cunjo v roki.

Več podobnih vsebin boste našli na Avto-magazin

Značke: horoskop

Priporočamo