Urška Hrovat: "Bioresonanca je učinkovita pot do rešitev težav!"

Urška Hrovat: "Bioresonanca je učinkovita pot do rešitev težav!" (foto: Barbara Reya) Barbara Reya
Vir: Lady
18. 11. 2016

Ko se pojavi vprašanje, pri čem bioresonančno zdravljenje pomaga, se samo po sebi pojavi novo vprašanje: pri čem ne?! Od prehladov, alergij, kroničnih obolenj, nespečnosti, težav s kožo ... Urška Hrovat je terapevtka, ki je s svojim HD centrom za bioresonanco pomagala številnim. Zato ni čudno, da ji nekateri v pozitivnem duhu pravijo 'čudodelka'.

Ljudje, ki obiščejo njen terapevtski center, so srečni, da jim je s svojo metodo znova povrnila zdravje, brezskrbne dni in nasmeh na obrazu.

Kakšna je prednost bioresonančne terapije pred ostalimi?

Težko je govoriti o prednosti ene alternativne metode pred drugimi, kajti obstaja veliko uspešnih metod, ki rešujejo različne težave. Lahko povem, da je bioresonančna terapija BICOM poseben diagnostični in terapevt­ski postopek, ki v medicini ubira novo pot. Osnove bioresonančne terapije temeljijo na novih spoznanjih biofizike. Z bioresonančno napravo BICOM v mnogih primerih lahko razkrijemo dejanske, pogosto prikrite vzroke bolezni in tako lahko pomagamo mnogim ljudem pri njihovih težavah.

Ljudje so še vedno, ko je govor o alternativnih metodah zdravljenja, precej skeptični?

Živimo v času komunikacij in informacij, zato je čas, da se zavemo, da lahko telo deluje le tako, da celice med seboj komunicirajo, izmenjujejo informacije. Dokazano je, da celice med seboj komunicirajo s hitrostjo svetlobe. Informacije si izmenjujejo preko točno določenih frekvenc. V zdravem telesu teče izmenjava informacij neovirano in tako lahko vsaka celica oziroma del telesa izpolni svojo nalogo. Če na telo delujejo škodljive snovi (strupi, virusi, bakterije ...) ali obremenjujoča sevanja, lahko njihovi obremenilni frekvenčni vzorci ovirajo komunikacijo med celicami. Če je motena komunikacija med celicami, je moteno tudi delovanje celic, kar se sprva bolj ali manj kaže v obliki nejasnih in preobčutljivostnih motenj, zmanjšani zmogljivosti, kronični utrujenosti, pozneje pa že kot organske spremembe z različnimi simptomi. Ti se pogosto pojavijo tam, kjer je bila že prej neka šibkost, neredko tudi dedno pogojena. S pomočjo naprave BICOM zajamemo tipične frekvenčne vzorce snovi in zelo hitro ugotovimo njihovo delovanje na pacientovo telo.

S kakšnimi težavami ljudje največkrat zahajajo k vam?

Težko bi katero težavo posebej izpostavila. Pridejo s hudimi dermatitisi, prebavnimi težavami, nepojasnjenimi bolečinami v sklepih in mišicah, astmo, rinitisi, gastritisi, hormonskimi motnjami, težavami s ščitnico, raznovrstnimi alergijami, športnimi poškodbami, migrenami, revmatskimi obolenji in še bi lahko naštevala.

Ste kdaj s svojim bioresonančnim zdravljenjem pomagali tudi sebi?

Seveda, najprej sem morala pozdraviti sebe z mnogimi nedorečenimi alergijami in pri tem sem bila zelo uspešna, ker končno lahko živim kvalitetno življenje ne glede na letni čas. Tudi sicer še vedno v prvi vrsti pomagam sebi in svoji družini pri raznoraznih težavah.

Kako bi s preprostimi besedami povedali, za kakšno zdravljenje gre in komu vse lahko pomagate?

Gre za prijetno, neinvazivno in zelo uspešno metodo, kjer odkrivamo vzroke bolezni in neravnovesja v telesu, ki jih skozi terapije tudi odpravljamo. Med terapijami se osredotočamo tudi na razstrupljanje organizma in eventualno potrebno dieto. Ko odpravimo morebitna neravnovesja, pustimo organizmu, da se samo postavi nazaj v ravnovesje.

Je kakšen primer, ki vas je osebno osrečil, ko ste nekomu pomagali? Na kakšen način?

S tem občutkom se srečujem vsakodnevno, primeri me vedno znova in znova osrečujejo, toliko je tega, da bi težko izpostavila enega. Od dojenčkov do majhnih otrok, do odraslih, s hudimi dermatitisi, močnimi raznoraznimi vnetji, prebavnimi težavami, hudimi alergijami ..., vse to se vsakodnevno dogaja pri nas in vse to ima na koncu srečen konec, zadovoljstvo in globoko hvaležnost v očeh pacientov. Ni lepšega občutka kot pomagati človeku, ko je v stiski in na robu obupa, kot češ "zdravniki so naredili za mene vse, jaz sem pa še zmeraj čisto zanič". In takrat nastopi naš trenutek. D. M.