Usodno povezani horoskopski znaki: Poglejte si, katere pare ne more ločiti čisto nič

22. 4. 2021
Deli
Usodno povezani horoskopski znaki: Poglejte si, katere pare ne more ločiti čisto nič (foto: Unsplash/ Khamkéo Vilaysing)
Unsplash/ Khamkéo Vilaysing

Za nekatere ljudi se zdi, da so s svojim partnerjem, prijateljem ali družinskim članom naravnost usodno povezani.

Po mnenju astrologov ima pri tem veliko vlogo horoskopski znak, v katerem so rojeni. No, nekateri bodo temu slepo verjeli, drugi niti pod razno, vsak pač po svoji lastni presoji. In kateri naj bi bili najbolj usodno povezani horoskopski znaki? Preverite v nadaljevanju.

Oven

Temu horoskopskemu znaku je potrebna devica, ki je razumna, previdna, pozorna, zanesljiva. Partner, rojen v znamenju device, bo pri ovnu vzpodbudil spontanost, živahnost in občasno nepremišljenost.

Bik

Brez vodnarja v življenju se bik ne bo prav dobro znašel. Vodnarji so energični in temperamentni, kar bo bika nadvse navdušilo, saj zna uživati v življenju, hkrati pa je lahko občasno počasen in flegmatičen.

Dvojčka

Ta horoskopski znak si ne more predstavljati življenje brez bika. Ta je zelo potrpežljiv, prijazen in močan, to pa je idealna kombinacija za živahnega dvojčka.

Rak

Če obstaja kakšen znak, brez katerega rak ne zmore, potem je to škorpijon. Slednji je pogumen, odločen in neustrašen, poleg naštetega pa še strasten in zvest. To pa so lastnosti, ki jih čustveni rakci še kako potrebujejo.

Lev

Za izpolnjeno življenje lev potrebuje vodnarja - lahko mu je prijatelj, član družine ali partner. Levu bodo prav prišli vodnarjeva odločnost, samostojnost in idealizem.

Devica

S svojim humorjem in sproščenostjo je strelec tisti, ki bo odlično vplival na vedno perfekcionistično devico. Ta bo z njegovo pomočjo bolje razpoložena in ne tako zelo "zategnjena."

Tehtnica

Osebe, ki so rojene v tem znamenju, potrebujejo ribo v svojem življenju, saj je sočutna, polna domišljije in intuitivna. Prav to pa so lastnosti, ki najbolj ustrezajo čustvenim tehtnicam v večnem iskanju ravnovesja.

Škorpijon

Skozi življenje se bodo škorpijoni težko prebijali, če v njihovi bližini ne bo čustvene tehtnice. Škorpijoni pogosto delujejo zelo instinktivno, so strogi in izzivalni hkrati, zato je tehtnica njihova idealna protiutež.

Strelec

Ta horoskopski znak v svojem življenju potrebuje leva, ki je odgovoren, skrben, očarljiv in objektiven. To je čisto nasprotje strelcu, ki je pustolovnega duha, hkrati pa občasno še lahkoveren.

Kozorog

Njegovo življenje bo bolj polno, če ga bo preživljal v družbi dvojčka. Ti so radovedni, družabni, živahni in zapleteni, vse našteto pa nadvse godi prizemljenemu in pogosto zadržanemu kozorogu.

Vodnar

V svoji bližini vodnar potrebue čustvenega raka, ki ga odlikujeta še smisel za humor in razvita domišljija. Rak bo lepo dopolnil vodnarja, ki je lahko zelo impulziven in napadalen, občasno pa tudi živčen in ekscentričen.

Ribi

Za ribe bo življenje brez kozoroga precej težje. Kozorgi so objektivni, zbrani in zanesljivi. Poleg tega so nadvse zvesti, kar pa čustvene ribe še kako potrebujejo.