V obdobju device: Preverite, kako se bo godilo vašemu astrološkemu znaku (obetajo se zanimivi časi)

26. 8. 2023
Deli
V obdobju device: Preverite, kako se bo godilo vašemu astrološkemu znaku (obetajo se zanimivi časi) (foto: profimedia)
profimedia

Obdobje device, ki bo trajalo do 23. septembra prinaša marljivost in odgovornost. Čeprav se energija device vrti okoli rutine in zdravih navad, bo morda prisotnega tudi nekaj nereda, ki ga bo treba pospraviti ter urediti. 

Pojavijo se lahko rahle napetosti, saj boste morali biti odgovorni za ponovno vzpostavitev svojih meja in pričakovanj. Razmislite o določitvi namenov ali manifestacij, ki so v skladu z osrednjimi temami device, kot so služenje, delo in zdravje. Kaj pa obdobje device prinaša vašemu astrološkemu znamenju?

OVEN

Sonce v devici se bo dotaknilo področja dela in denarja, zato se boste brezkompromisno odločili vso energijo vložiti v napredek. Če boste zaskrbljeni zaradi stanja na bančnem računu raziskujte, sprašujte in rešujte, kar lahko rešite. To je čas, v katerem bi bilo potrebno pretehtati prednosti in slabosti, preden se lotite novih dogovorov.

Uff, Wernerju ni bilo niti malo lepo, skoraj bi doživel hudo tragedijo, to je zdaj razkril sam

BIK

Biki, vprašali se boste, kaj bi bilo smiselno na področju odnosov spremeniti, v smeri, da bi se počutili bolj varno. Skušnjava po ponovnem povezovanju z bivšimi bo prisotna povsod, še posebej, če na družbenih omrežjih ves čas brskate po njihovih profilih. Preden naredite usoden korak, morate razmisliti, kakšne posledice lahko povzroči ponovna povezava.

DVOJČKA

Obdobje device vas bo spodbudilo k razmišljanju o vzgoji, pripadnosti ter vsemu, kar je povezano s področjem doma in družine. Odprli se boste preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, zato je to idealen čas za raziskovanje. Izvedeli boste nekaj družinskih skrivnosti, ki bi lahko vplivale na odločitve v prihodnosti. Če želite spremeniti svoj pogled, morate najprej dozoreti.

RAK

Raki, to je obdobje, v katerem bi se bilo smotrno držati znanih stvari ter ljudi. Tistih, ob katerih se počutite varno. To je čas, ko lahko na vseh področjih pogumno poveste svojo resnico ter s tem dosežete, da vas bodo bolj cenili ter upoštevali. Dokler ste pristni ter resnični, nimate razloga za skrb. Na področju ljubezni boste želeli tkati skupne temelje in cilje za prihodnost.

To sta si privoščila Rebeka Dremelj in njen Sandi, številni niso mogli odtrgati oči od tega prizora

LEV

Sonce v devici se bo intenzivno dotaknilo materialnega področja. Vaša definicija bogastva in vrednosti bo vedno bolj pomembna. Čeprav boste na veliko razpravljali o varčevanju lahko zaradi občutka, da nekaj enostavno morate imeti porabite več denarja kot običajno. Želeli boste biti bogati tudi z izkušnjami, zato bodo lekcije preteklosti tiste, o katerih boste razmislili.

DEVICA

Device, to je vaše najboljše obdobje, ki bi ga morale izkoristiti. Čas je za ljubezen do sebe, ter za poudarjanje svoje identitete. Namesto da bi podlegli staremu kritičnemu pogledu in delovanju si dovolite gledati na svet ter situacije pozitivno naravnani. Odnos do svojega videza, osebnosti in podzavesti, se bo odražal v medsebojnih odnosih. Odklopite vse, kar vas vznemirja.

TEHTNICA

Tehtnice, Sonce v znamenju device se bo močno dotaknilo podzavesti. Čeprav ste radi obkroženi z ljudmi, se boste v tem obdobju zapirali vase ter v tišini iskali svoj smisel. V kolikor v nekoga že dlje časa sumite, se lahko izkaže točno to, kar ste pričakovali. Ne dovolite, da bi zasanjanost zameglila pomemba dejstva, ki jih bo smotrno upoštevati. Bodite preudarni in zaupajte svojim občutkom.

ŠKORPIJON

Škorpijoni, obdobje device vas bo postavilo pod nekaj pomembnih vprašaj. Čeprav ni dvoma, da ste močne volje, vam bo tokrat pomembno, da vas nekdo podpira. Povezanost s podobno mislečimi bo nujna za doseganje ciljev. Morda boste bolj kritični do tega, kdo vam stoji ob strani, ko boste želeli svoje sanje spremeniti v resničnost. Do konca obdobja device boste vedeli, na koga se lahko resnično zanesete.

STRELEC

Z energijo Sonca v devici si boste priznali, da lahko površni marsikaj spregledate, saj se bodo prave rešitve skrivale v podrobnostih, ki jih bo potrebno analizirati. Ukvarjali se boste z napredkom na področju kariere, statusa in dosežkov, še posebej tisti, ki imate v mislih več različnih ciljev. Lažje vam bo, če se boste znali organizirati ter si omisliti rezervni načrt.

KOZOROG

Kozorogi, prihaja obdobje, v katerem lahko na področju kariere, denarja ter izobraževanja zablestite. Ko širite svoja obzorja, pričakujte nepričakovano. Priložnosti za vznemirljive nove izkušnje se bodo pojavile tam, kjer jih sploh ne pričakujete. Ker boste prepričani, da mora biti sreča na vaši strani, se boste vedno znašli točno tam, kjer ste si vedno želeli biti.

VODNAR

Vodnarji, to je obdobje, v katerem se boste največ naučili, če se boste analitično podali v raziskovanje preteklih izkušenj. Čustveno področje se bo vrtelo v smeri transformacij, zapletov in odkrivanja novih razsežnosti. Pomembno bo razmisliti o tem, ali ste v situaciji, ki vas osrečuje in dopolnjuje ali ste ujeti v zapleteno mrežo, ki prebuja nezadovoljstvo.

RIBI

Pasivnost in introvertirano delovanje vam bo v obdobju device sicer pisano na kožo, vendar lahko s tem načinom zamudite marsikaj pomembnega. Razmišljanje se bo dotikalo odnosov in predanosti. Odgovor, ki ga iščete, se bo skrival v podrobnostih, ki jih boste morali razkriti. Metodičen pristop k vsakodnevnim opravilom bo pravi pristop, ki vam bo omogočil stabilne odločitve.

Pripravil: Horoskop.si

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Marjanom Pipenbaherjem