Veličastni Saturn – knjiga o karmi, ki se podarja!

13. 11. 2016
Deli
Veličastni Saturn – knjiga o karmi, ki se podarja! (foto: profimedia)
profimedia

Preden je knjiga Veličastni Saturn izšla tudi v slovenščini, se je njen avtor Adrian P. Kezele skupaj z izdajateljem odločil, da se bo ta izdaja širila nekoliko drugače. Ta knjiga se namreč ... podarja!

Naj najprej povemo nekaj malega o nje vsebini ...

Na spletni strani založbe Chiara lahko beremo, da pripoved o Veličastnem Saturnu avtorja Adriana Predraga Kezeleta odstira pogled v svet drugačnega razumevanja karme in vzrokov za trpljenje ter ponuja pot do resnične življenjske modrosti. Saturn (ali Šani) je lahko v življenju slehernika bodisi veliki učitelj ali pa tudi izvor trpljenja in žalosti. Da bi ne postal slednje, ga je potrebno spoznati.

  • »Šani se vam lahko predstavi kot okruten izvrševalec kazni za dejanja, ki ste jih vede ali nevede, namerno ali nehote storili kadarkoli v preteklosti. Lahko pa vam je modri učitelj, ki vaše življenje oplemeniti z druhovno rastjo, modrostjo in razumevanjem globokih življenjskih resnic. Katerega od njegovih obrazov želite spoznati?«

Pripoved o Veličastnem Saturnu je skratka več kakor zgodba, je mit, katerega zdravilna moč posega na območja duhovnega zdravljenja. Vsakdo, ki jo prebira in razmišlja o njej, samodejno sodeluje v posebni duhovni daritvi, katere cilj je doumetje zakona karme in preusmerjanje njenega delovanja.

Že pred časom se je v eni od oddaj Dobro jutro z Zvezdano Mlakar o džjotišu, obdobju Sade Satija (obdobju v življenju, ki mu pravijo tudi 7 let 'žalosti'), pravi naravi Saturna in modrosti življenja.

Oddajo si lahko pogledate spodaj ...

Bi knjigo prebrali, pa ne veste, ali je zanjo že pravi čas?

  • "Nikar ne čakajte na začetek sade satija in nikar ne odlašajte z delom na sebi ter svojem razvoju. Če ste izračunali, da boste v sade sati vstopili šele čez deset let oziroma da se je pravkar iztekel, to še ne pomeni, da je Šani zaključil z vami! Dejstvo, da ste prebrali knjigo, pomeni, da ste pravzaprav komaj sedaj pripravljeni, da ga prepoznate za najboljšega učitelja. Njegovo modrost poiščite prostovoljno: tako se boste najhitreje približali točki, ko karmičnih dolgov ne boste več ustvarjali, hkrati pa boste močno ublažili posledice že ustvarjenih!"

Pravi odgovor na vprašanje, kdaj jo prebrati, je torej: kadarkoli. Nikoli ni prezgodaj za to, da začnete prijateljevati s Šanijem. Knjiga vam bo vendarle v še posebno veliko pomoč, če ste se že znašli v težavah, pa četudi zanje ni nujno odgovoren ravno Šani.

Še to: če je le mogoče, jo prebirajte ob sobotah (sobota je namreč Šanijev dan, ki je tudi dan za duhovnost in obračanje k sebi) in med Saturnovimi obdobji (pa naj bodo po džjotišu to obdobje dašami, ob gočarjih ali sredi samega sade sati).

Kar damo, se nam vrne pomnoženo!

veličastni saturnKot smo že nakazali v uvodu tokratnega prispevka, se knjiga Veličastni Saturn podarja, saj se tiska iz prostovoljnih donacij. V Društvu za pomoč – Umetnost darovanja, ki je bilo ustanovljeno z namenom informirati ljudi, da je v našem življenju vse povezano in je zatorej vse tudi odraz našega delovanja (ali karme). In ker ta drobna knjižica Saturnove zgodbe veliko pove o karmi in našem 'pravilnem' odzivanju in sprejemanju tegob v življenju, je postala del ozaveščanja dotičnega društva.

Knjigo Veličastni Saturn skratka ne boste mogli kupiti, lahko pa jo brezplačno naročite (plačali boste le poštnino) na spletni strani založbe Chiara Veličastni Saturn.

Ko boste knjigo (še najbolje večkrat) prebrali, jo v duhu dobrih del (in izboljševanja svoje karme) podarite dalje in nekomu, za katerega mislite, da bi mu poduk o Saturnovi pravi naravi pomagal lažje prebroditi življenjske stiske.

  • »Širite zgodbo dalje! Podarite jo prijateljem, pripovedujte jo ljudem ...« - Adrian Predrag Kezele

Še to: Saturnu se lahko po želji poklonite tudi z donacijo za nove ponatise te zanimive knjige. Če vam finančno stanje to dopušča, lahko donacijo nakažete na račun Društva za umetnost darovanja, Kot 5, 2106 Maribor, predsednica društva Ksenija R. Nassif, IBAN: SI56 0510 0801 2340 138 (ABANKA d.d.), koda namena OTHR.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu