Veliki ljubezenski horoskop za 2022: Za nekatere se obeta pravi čustveni vulkan, za druge umirjenost

Veliki ljubezenski horoskop za 2022: Za nekatere se obeta pravi čustveni vulkan, za druge umirjenost (foto: Unsplash/ Khamkéo Vilaysing) Unsplash/ Khamkéo Vilaysing
2. 8. 2022

Nov mesec na ljubezenskem področju prinaša številne novosti za marsikateri znak.

Oven

Na področju ljubezni se boste v avgustu želeli predvsem prepričati. Vulkan čustev vam bo neverjetno všeč, saj se že nekaj časa počutite prazno. Soočili se boste spontano, zato pričakujte neverjetno ali celo negativno reakcijo. V sredini avgusta boste kljub ugodnim vibracijam malce bolj napeti. Zmanjkuje vam izgovorov, saj določeno situacijo ljubljena oseba razume drugače kot je v resnici. Konec meseca si boste s prijatelji privoščili izlet ali zabavo, ki bo najbolj namenjena samskim, saj boste blesteli in s tem na enostaven način očarali prijetno osebo nasprotnega spola.

Bik

Poskrbite v prvi polovici avgusta, ko prihajajo odlične priložnosti odklopiti se in poskusite narediti nekaj zase. Nikar se preveč ne obremenjujte, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom, ki vas bodo vodili v optimistično smer. Svojih misli ne obremenjujte z raznimi dvomi, raje uživajte in se s partnerjem odpravite na kakšen prijeten izlet, ki bo zagotovo okrepil vajin odnos. V zadnjih dneh avgusta prihaja manjša turbulenca. Nervozni boste, vendar nikar ne dovolite, da vas spravljajo iz tira. Potrebovali boste več počitka in trenutkov samo zase.

Dvojčka

Čim prej rešite stare zadeve, da vas ne bo vse kar se dogaja popeljalo v dvome. Poglobiti se morate v tiste stvari, s katerimi ste odlašali in se osvoboditi nečesa, kar vas močno bremeni. Čeprav niste najbolj zadovoljni z razpleti na področju čustev, bodite zadovoljni, ker vam ljubljena oseba sledi, tako kot bi si vi v tem trenutku želeli. V zadnji del avgusta boste stopili izredno zamišljeni in zasanjani. Opažate, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti ključne odločitve na ljubezenskem področju. Pazite, da ne bodo drugi opazili vaše labilnosti.

Rak

V začetku avgusta vam bo odleglo, saj se vam ne bo treba preveč truditi v razmerju, ki vas le vznemirja. Končno se boste samski raki z nekom spoznali in spustili v zanimiv pogovor, ki dolgoročno prinaša celo trdno ljubezen. Vezani, obtožili vas bodo, da delate enake napake, kot ste jih že počeli v preteklosti. Kljub temu, boste vztrajali pri svojih odločitvah. Več sreče in iskric na ljubezenskem področju prihaja konec meseca, ko se bo razbohotila Venera, ki vam prinaša več direktnosti in manj komplikacij v ljubezenskih odnosih. Dobro voljo boste znali uporabiti v osebnih odnosih.

Lev

Po vseh napornih trenutkih, ki ste jih preživljali na ljubezenskem področju je prišel čas, da se tudi vam, samskim levom zgodi kaj lepega. Z mislimi se boste vezani levi ves čas vračali k nekomu, ki ga še niste pozabili. Skozi pogovor boste spoznali, kaj bo potrebno še spremeniti. Druga polovica avgusta vam bo minevala ob raznih pogovorih, ki pa tokrat ne bodo zajemali bistva. Z ljubljeno osebo pravega skupnega jezika zaradi vpliva Sonca v devici tokrat ne boste našli. Upoštevajte svoj šesti čut, ki vam govori, kdo je tisti, ki vas resnično sprejema.

Devica

V začetku avgusta, ko bo Venera v raku bo vezanim partner izpostavil pomembno zadevo, na katero tokrat ni potrebno takoj odgovoriti, potrebovali boste čas za razmislek. Nikar ne odreagirajte na zoprne opazke in v ljubezni nikar toliko ne komplicirajte, raje se predajte brez zadržkov. Utrnilo se vam bo nekaj nenavadnih zamisli, ki jih lahko z ljubljeno osebo v zadnjih dneh avgusta skupaj udejanjita, kar vas bo napolnilo z neverjetnim optimizmom. Ljubosumja v avgustu ne boste zaznavali.

Tehtnica

Bodite v začetku avgusta previdni, saj bo potrebno upoštevati tudi globoke čustvene zaznave. Napetost bo počasi popustila, ko se boste znali soočiti z dogajanjem in se osebi, ki jo imate radi brez težav tudi prilagoditi. Energija druge polovice avgusta vam prinaša na ljubezenskem področju nove smernice in smisel, ki vas lahko celo zmede. Nekdo vam bo pomagal, da boste v zahtevnem krogu zablesteli s svojimi idejami in načrti. Srečanje vam bo v zadnjih dneh avgusta ogrelo srce, čeprav se vam bodo napetosti v službenem okolju ves čas kopičile.

Škorpijon

V prvih dneh avgusta boste morali verjeti, zaupati in se sproščeno prepustiti. V nasprotnem primeru vas čaka naporen mesec, poln raznih lekcij. Prijatelji vas bodo podpirali in vam svetovali, če boste prosili za pomoč, vendar se boste morali glede čustev odločiti povsem sami. Odprti za nova poznanstva, lahko v drugi polovici avgusta pokažete svojo strast in se končno prebijete v ospredje. Ponosni in samozavestni boste ugotovili, da zmorete zadovoljiti različne interese. Samski imate največ možnosti za nova poznanstva v večji družbi, kjer se gibajo podobno misleči.

Strelec

Ljubezenski odnosi bodo v prvi polovici avgusta bolj topli in obarvani z nežnostjo. Delovali boste premišljeno, a kljub temu učinkovito. Pogovorite se s z ljubljeno osebo, prisluhnite njenim besedam, ki bodo iskrene in vzpodbudne. Izogibajte se ljudem in množicam, saj se boste drugače lahko hitro zapletli v prepire. Težave boste proti koncu meseca imeli predvsem z nasprotnim spolom, saj ga ne boste razumeli. Napetosti v odnosih se sicer umirjajo, vendar je nakazana potrebo po stiku s sabo, ki lahko nekoga celo prestraši. Samozavestna odločitev lahko izboljša vaše počutje.

Kozorog

Nekdo vam bo pomagal razumeti kočljivo situacijo in tako se boste osvobodili svojih nakopičenih strahov. Nadaljuje se zgodba, v kateri bo veliko neznanega, kar vam ne bo ravno všeč. V sredini avgusta prihaja strast, ki pa vas lahko, če ne bo izražena na pravi način, vodi v manjše konflikte. Kmalu vam bo jasno, kaj je tisto, kar vas čaka za naslednjim vogalom. Čim prej se konec meseca odpravite tja, kjer se boljše počutite in si vzemite nekaj časa samo zase. Samskim se najboljše možnosti novih poznanstev nakazujejo, ko se boste udeležili zabav.

Vodnar

V prvih dneh avgusta prihaja nova priložnost, da poveste kaj do nekoga čutite, posebno če že nekaj časa načrtujete korak. Dovolj boste iznajdljivi in čustvene situacije se končno premikajo na pravi način, kar vas bo napolnilo z zadovoljstvom. Kljub natrpanemu urniku lahko izkoristite prosti čas za pogovor ali romantične geste. Ljubljena oseba vam bo hvaležna, če boste znali prisluhniti željam in si končno dovoliti nekaj drugačnosti v razmerju. Rezultati napredka na področju ljubezni bodo konec meseca v fazi, ki vam trenutno ustreza in vas vzpodbuja k drugačnim prijemom.

Ribi

V prvi polovici avgusta se boste zaradi ugodnega vpliva Venere počutili zelo zaželeno. Spremljala vas bo simpatična energija in z lahkoto boste sledili vsem zgodbam. Sredina meseca bo namenjena prijetnim pogovorom, ki bodo povezani z ljubezenskim razmerjem. Naklonjena vam bo oseba, ki zelo dobro razume vašo situacijo in tegobe, ki ste jih deležni, zato se v odnosu pogumno prepustite in nikar toliko ne sprašujte. Samski se boste tokrat raje samo družili, želja po razmerju bo zmanjšana. Konec meseca avgusta prihajata zadovoljstvo in stabilnost.

Pripravil: Horoskop.si