Venessa Paradis in Johnny Depp: Poroka z mlajšo je bila pravilna odločitev

Venessa Paradis in Johnny Depp: Poroka z mlajšo je bila pravilna odločitev (foto: Lea) Lea
Vir: Lea
26. 4. 2015

Sicer se nikoli ni poročil z materjo svojih otrok, francosko pevko in igralko Vanesso Paradis, je pa Johnny Depp pred kratkim v zakonski jarem skočil z mlado ameriško igralko Amber Heard.

Johnny vsekakor ni lahkoten in brezbrižen človek, s katerim je lahko shajati. Je precej zapletena osebnost s trdnimi načeli in velikim egom, ki verjame vase in ki se zaveda, da je v življenju treba vedno znova napredovati in nikoli odnehati. Morda je prav zato tako dolgo vztrajal v odnosu z Vanesso Paradis, ki ni nič manj načelna in trmasta v svojih prepričanjih.

Večni dvomljivec

Vladar njegovega horoskopa je Sonce v Dvojčku v 11. hiši, kar poudarja njegovo potrebo po nenehnem načrtovanju in spogledovanju s prihodnostjo. Johnny vedno dvomi, preiskuje, preizkuša in izziva meje lastnega ega. Sposoben je močne samorefleksije, kar mu zagotovo prav pride pri igranju različnih vlog, obenem pa veliko tuhta o sebi in o svojih bližnjih. Položaj Saturna govori o tem, da ni rad sam in da ob sebi vedno potrebuje nekoga, na kogar se lahko opre. Potrebuje intelektualno zrelo osebo, ki zna uživati v življenju in si vzeti to, kar želi. Obenem ga privlačijo ustvarjalne in tople ženske, ki jih odlikujeta vztrajnost in notranja moč.

Ljubezen ju je omejevala

Vanessa Paradis vsekakor ustreza takšnemu tipu ženske: je izredno ustvarjalna intelektualka, ki si je v Franciji pridobila velik ugled in spoštovanje, obenem pa je z Luno v Raku tudi topla, materinska in razumevajoča. Več kot očitna je njena introvertiranost v javnosti, medtem ko ima v zasebnem življenju zelo rada filozofske debate, v katerih strastno brani svoja prepričanja in zahteva, da se jo sliši. V njunih rojstnih horoskopih je očitna močna karmična povezava, ki se je sprva kazala v močni strasti in zaljubljenosti, pozneje pa je postala za oba precej obremenjujoča.

Oba imata močno voljo in navadno dosežeta, kar si zadata, zato je bil njun odnos poln napetosti, kompromisov in nazadnje nezadovoljstva. Primerjava njunih horoskopov kaže tudi na pomanjkanje lahkotnosti in brezskrbnosti v odnosu ter na visoko stopnjo medsebojnega energetskega omejevanja. Čeprav sta se bila pripravljena veliko naučiti drug od drugega in je bil njun odnos za oba velika šola, je prav, da sta se odločila zakorakati vsak po svoji poti in se osvoboditi karmičnih spon.

Spodbuja ga h glasbi

Amber Heard, ki jo je Johnny spoznal na snemanju filma Zapiti dnevnik, ima v primerjavi z Vanesso zagotovo veliko bolj sproščen pogled na življenje. Johnnyja s svojo energijo ne omejuje, temveč ga motivira, dejstvo, da sta njuni Veneri v konjunkciji, pa kaže na to, da Amber popolnoma ustreza Johnnyjevi podobi idealne ženske, ki je topla, energična, odločna in ustvarjalna.

Njen Mars močno aktivira njegova čustva in ambicije, zato lahko pričakujemo, da bo Johnny najverjetneje malce zamenjal tudi svoj repertoar filmov in poskrbel za žanrsko raznovrstnejšo bero svojih projektov, možno pa je tudi, da si bo ob podpori nove partnerice izpolnil svojo največjo željo ter s kitaro v roki zabredel v glasbene vode. V vsakem primeru je pred Johnnyjem novo, pozitivnejše življenjsko obdobje, ki mu ponuja nove možnosti za osebni in poklicni razvoj.

Priporočamo