Vesna Pernarčič: Rada zmaguje in organizira

Vesna Pernarčič: Rada zmaguje  in organizira (foto: Goran Antley) Goran Antley
7. 8. 2016

Z Venero v znamenju Raka je čutna in od moškega pričakuje, da poskrbi zanjo – takrat se mu bo popolnoma predala, s štirimi planeti v vodnih znamenjih pa je malce labilna, vendar nežna in zelo sočutna.

Zaupljiva in iskrena

Sonce je bilo ob njenem rojstvu v znamenju Leva, zato je njena narava odločna, vztrajna, neodvisna in samozavestna. Ima zelo aktiven in prodoren um. Trudi se, da živi polno življenje, v njej tiči tudi močna ustvarjalna želja. Je zelo vitalna in energična, vendar potrebuje umirjen življenjski tok. Navadno je odkrita, odprta, spoštljiva in toplo naravnana. Rada ima razkošje in blišč. Presenetljivo je občutljiva, hitro jo kaj prizadene. Ponavadi zaupa ljudem, vendar le, če je ne razočarajo. Iz drugih želi izbezati tisto, kar je najboljše v njih. Vendar slabo presoja značaje. Je radodarna in ima veliko prijateljev. Ljubezen ji pomeni zvestobo, predaja se z dušo in telesom. Njena čustva so močna in iskrena. Spolnost ji je zelo pomembna. Izžareva neko posebno dostojanstvo in v javnosti rada izstopa. Če ni v središču pozornosti, postane nesrečna. Zanjo je bistvena organiziranost, saj mora imeti svoje življenje v oblasti. Pri delu želi neomejeno razvijati svoje talente in ustvarjalnost. Je odličen organizator. Najbolj se znajde v poklicih, kjer je lahko ustvarjalna in uporabi svoje organizacijske sposobnosti.

Odličen organizator

Njen Mars je bil ob rojstvu v znamenju Device, zato ima dovolj energije, da doseže svoj cilj oziroma vidno vlogo ali prepoznaven položaj v življenju. Je izjemno samozavestna in podjetna. Zelo rada tekmuje, pri čemer si ne želi samo sodelovati, ampak tudi zmagati. Njen cilj je biti najboljša. Vendar jo določene zadeve blokirajo, predvsem njena zavest in predstave, ki jih ima o sebi. Brez napora privablja uspeh in koristi v svoje življenje. Ima velika pričakovanja za prihodnost. Ustavi jo lahko le kruta realnost ali pa njeno finančno stanje, ki je zanjo zelo pomembno. Ideje, besede in vse informacije, ki jih izmenjuje z drugimi, lahko prenese na višjo raven razumevanja. Iz posameznih koščkov sestavlja celotno sliko, primanjkuje ji le nekaj vztrajnosti. Je rojen filozof, drugim je sposobna predstaviti zamisli, ki se zdijo težko dojemljive. Znajde se tudi v vlogi svetovalca ali mentorja.

Svobodna in zadržana

Luna je bila ob njenem rojstvu v znamenju Kozoroga, kar pomeni, da je malce hladna in zadržana. Njene odlične miselne sposobnosti spremlja tudi kanček genialnosti. Da pozitivno izrazi svoj potencial, potrebuje veliko svobode. V utesnjenih okoliščinah postane nepredvidljiva in zelo neprijetna, saj ne prenese ničesar, kar bi jo lahko omejevalo. Nagnjena je k stresu, zato je zelo priporočljivo, da se nauči tehnik sproščanja. Veliko vlogo v njenem življenju igra njena mati, s katero je močno povezana. Njeni kriteriji na ljubezenskem področju so, da mora druga stran vložiti nemalo truda, da jo osvoji, in ga velikokrat postavi pred različne preizkušnje. Uživa v erotiki in strastnih podvigih, vendar ne mara pretiravati, je celo malce zadržana. Strah imeti družino in prevzeti odgovornost je lahko velik. Obdarjena je z bogato domišljijo, ki jo lahko vpleta v svoje ustvarjalne navdihe, zato je lahko zelo uspešna na področju umetnosti. Zelo rada ima otroke in zanje zna zelo dobro poskrbeti.

Velikodušna in prilagodljiva

Jupiter je bil ob njenem rojstvu v znamenju Rib. Nič je ne osrečuje bolj kot to, da je podarila priložnost nekomu, ki mu je ni nihče drug, nato pa je priča njegovemu vzponu in uspehu. Je sočutna, velikodušna, nežna, predana in darežljiva. Ko si dovoli iskreno in brez zadržkov izražati te lastnosti, od česar jo drugi neprestano odvračajo, bo nenadoma spoznala, da s tem več pridobi, kot izgubi. Počuti se izpolnjeno pa še sreča je na njeni strani. Lahko je zdravilec, psiholog, poklicni svetovalec ali kaj podobnega. Ta položaj nakazuje zelo čutečega in prijaznega človeka, ki je zelo talentiran, hitro dojame, je ljubitelj umetnosti, glasbe, literature in ga zanima paranormalno. Večkrat je tudi omahljiva, nagnjena k različnim grehom in razuzdanosti.