Videz, spogledovanje ali osebnost? Preverite, kaj najbolj privlači določeni horoskopski znak!

Videz, spogledovanje ali osebnost? Preverite, kaj najbolj privlači določeni horoskopski znak! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 1. 2020

Ko gre za romantično področje, se ljudje zelo razlikujemo. Obstaja veliko dejavnikov za to, da se zaljubimo v točno določeno osebo.

Astrologi pa trdijo, da obstajajo določene značilnosti posamičnih horoskopskih znakov. Za vsakega naj bi namreč lahko določili, kaj je tisto, kar se mu zdi pri pomembnemu drugemu neustavljivo privlačno.

Oven

Za njih je to vsekakor samozavest. Tudi sami so zelo samozavestni, zato ni nič nenavadnega, da je to značilnost, ki se jim zdi nadvse privlačna. Ni pomembno, če videz osebe ni povsem v skladu s trenutnimi kanoni lepote: dokler se sama zaveda, koliko velja, je oven kuhan in pečen. Če pa je poleg tega oseba, ki jo je težko osvojiti, se bo oven na vso moč trudil dokazati, da je pravi, saj naravnost obožuje izzive.

Bik

Velikodušnost je tista, ki ga bo kar hitro omrežila. Biki veljajo za materialiste, če ga hočete osvojiti, ga zasujte z majhnimi pozornostmi in darilci. Idealen partner za ta znak je uspešna in premožna oseba, lahko se vnamejo za nekoga, ki jih povabi na drago večerjo ali jih bogato obdaruje. Seveda tudi sami radi vrnejo prejeto.

Dvojčka

Dvojčkom se zdi izjemno privlačna lastnost sprejemanje odločitev. Preprosto zato, ker se sami ne morejo zlahka odločiti za eno stvar. Zato so prepričani, da potrebujejo nekoga, ki je dober pri sprejemanju odločitev. Čeprav gre za znak, ki je svobodnega duha, ob sebi potrebujejo nekoga, ki se hitro in zlahka odloča. Dvojčki so preprosto "nori" na take ljudi.

Rak

Če hočete omrežiti raka, ga bo osvojila vaša prijaznost. Sami imajo veliko srce, zelo so čustveni, zato je najhitrejša pot do njegovega objema prav prijaznost. Raki ne marajo igric, a nikoli se ne bodo naveličali znakov pozornosti in majhnih daril. Med slednje spadajo tudi sporočila na čestitkah ali hrana, ki ste jo pripravili samo zanj. To ga bo pustilo brez sape.

Lev

Gre za znak, ki velja za zelo samozavestnega, zato bo vsakemu levu laskanje pisano na kožo. Všeč jim je, da jih nekdo pogosto spomni na to, da so naravnost fantastični. Najhitreje jih bo osvojila oseba, ki jim bo kar na lepem dejala, da so videti lepo, da imajo lepo frizuro ali čudovito obleko. Levu pogosto povejte, da je čudovit. Njegovo srce bo vaše, vse dokler ga boste le hoteli.

Devica

Ljudje, rojeni v znaku device, so znani po tem, da jim je všeč, če se stvari počnejo po njihovo oziroma tako, kot se jim zdi prav. Ne bo jim všeč, če jih bo nekdo skušal spraviti iz njihove cone udobja. Devicam je všeč, ko opazijo, da se nekdo hoče prilahoditi njihovim pravilom in da jim ne ugovarja. Če ste prilagodljivi in boste znali spoštovati rutino device, boste v njenem življenju več kot dobrodošli.

Tehtnica

Znak, ki išče red in ravnovesje na vseh področjih življenja, ubija pa ga negativnost drugih ljudi. Zato ni nič čudnega, če se bodo tehtnice najbolj ogrele za osebo, ki kar oddaja mir in harmonijo. Nikakor se ne morejo upreti življenjskim optimistom, saj dobro vedo, da je optimizem nalezljiva lastnost.

Škorpijon

Gre za znak, ki mu je seksualna plat zveze izjemno pomembna, zato jih bo osvojila umetnost spogledovanja. Kemija se jim zdi pomembnejša od skupnih interesov in dobrega pogovora. Ko se škorpijon zaljubi, je to zaradi tega, ker je seksualna napetost tako rekoč otipljiva in ker je spogledovanje z drugo osebo božansko. Škorpijona bodo najlažje osvojili znaki, ki imajo spogledovanje v krvi.

Strelec

Gre za znak, ki velja za spontanega, njegov duh je širok in svoboden. Nimajo razumevanja za lene ljudi, zato jih bodo osvojili tisti, ki obožujejo fizične aktivnosti. Gre za znak, ki ga privlačijo aktivni ljudje. Tisti, ki hoče osvojiti srce strelca, ga bo moral očarati s svojo energijo. Strelci so navdušeni nad pustolovščinami, najbolj jih privlačijo ljudje, ki imajo moč, podobno njihovi.

Kozorog

Gre za znak, čigar pripadniki so usmerjeni k ciljem in uspehom v karieri. Zato ni nič nenavadnega, da jih pritegnejo ljudje, ki delijo njihovo željo po uspehu. Čeprav ne gre za znak, ki se bo noro zaljubil, bodo kozorogi "padli" na tiste, ki jim obetajo stabilnost in zanesljivost. A nič se jim ne zdi bolj privlačno kot prav - ambicioznost.

Vodnar

Gre za znak, ki ga drugi nikoli ne bodo popolnoma razumeli. Vodnarji so tako preprosto očarani, če se nekdo smeje njihovim šalam. Prav tako jim je všeč navdušenje nad njihovimi opazkami, še posebej, če se komu zdijo modre. Pripadniki tega znaka zelo cenijo smisel za humor, zato jim bo najbolj privlačno, če bo nekdo z njimi delil njihov humor.

Ribi

To je horoskopski znak, ki ga bo najhitreje osvojilo staromodno kavalirstvo. Nič jih ne bo hitreje očaralo kot lepe manire in prijetno vedenje. Pripadniki tega znaka pogosto sanjarijo, zato bodo, ko spoznajo osebo, ki jim odpre vrata, jim z občutkom postreže kavo in je še nadvse prijazna, naravnost očarani in začarani.

Povzeto po Elite Daily

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri