Viktorija Manzinni: Zvesta ter polna energije

Vir: Lea
4. 6. 2016

S štirimi planeti v zemeljskih znamenjih je delovna in vztrajna.

Sonce je bilo ob njenem rojstvu v ozvezdju Dvojčkov, in sicer v 10. hiši, in s to postavitvijo se osredotoča na posel, kariero in pazi na podobo, ki jo kaže v javnosti. Želi biti vidna, prepoznana in cenjena. Je zelo resna, predana in delovna. Svoje cilje navadno doseže, čeprav pogosto zanje žrtvuje dom in družinsko življenje. Nikoli se ne bi smela prepustiti pesimističnim mislim. Ima naraven dar za posel, vodstveno vlogo in uspeh v karieri. Imela je neobičajno otroštvo ali doživljala veliko sprememb doma, značilni so bili nestabilni odnosi v otroštvu in med odraščanjem. Včasih takšna postavitev kaže na veliko več svobode in veliko manj omejitev pri vedenju, počutju in delovanju, kot zahtevajo običajne družbene norme. Njena vitalna energija je poživljajoča, sproščujoča in mentalno stimulativna. Je zelo mnogostranska in vse jo zanima, toda njena pozornost je kratkotrajna. Primanjkuje ji vztrajnosti in odločnosti. Če gradi kariero na intelektualnem področju, je lahko izjemno uspešna. Prizadevati bi si morala za čim več osebne svobode in ohranjanje manevrskega prostora.

Nenehno v gibanju

Njen Mars je bil ob rojstvu v ozvezdju Škorpijona, in sicer v 3. hiši, zato je nemirna in nenehno v gibanju. Je hiter voznik in zelo hitro razmišlja. V svojih besedah je pogosto groba ali odrezava. Uživa v soočanju z drugimi, pri čemer pogosto poskuša uveljaviti svojo voljo. Uživa v dobrem besednem spopadu, ki ga nenehno ustvarja. Preden spregovori, ne premisli, zato druge včasih užali ali ujezi. Pogosto je prepričana, da ni zanimiva, ter se težko opogumi, da bi pristopila k drugim in navezala nov stik. Za to se odloči le, če je neizogibno pri njenem doseganju ciljev. V družbi drugih se ne počuti dobro in se praviloma ne zna zabavati. Spregovori le o resnih in pomembnih stvareh ter tako lahko nehote povzroči nelagodje pri bolj sproščenih ljudeh. Le redke spusti blizu, ko pa se vam odpre, vam povsem pripada in se vam posveti z dušo in s telesom. Vendar vedite, da ne pozna sredine. Nekaj je ali belo ali črno, siva barva pri njej ne obstaja. Če jo razočarate, je tako, kot bi ji zarili nož v srce. Odpustila vam ne bo nikoli, mogoče pa se vam bo tudi maščevala.

Popotnica s smislom

Luna je bila ob njenem rojstvu v ozvezdju Bika v 9. hiši, zato je rojena popotnica. Nenehno je v gibanju ter uživa v športnih dejavnostih. Uživa tudi v vsakem delovanju, ki ji razširi razumevanje in njene meje. Na potovanjih želi začutiti tuje dežele, tuje kulture, tuje ljudi in njihove navade. Veliko bolj jo privlači vse, kar lahko občuti, kot tisto, kar lahko dojame z razumom. Rada sodeluje z drugimi in ima sposobnosti za pomiritev nesoglasij. Je odličen diplomat, saj vedno in v vsakih okoliščinah poskuša delovati v prid dogovora, ki ustreza vsem vpletenim. Zaradi umetniškega daru je lahko uspešna tudi v umetnosti. Navadno ji veliko pomeni, kaj drugi mislijo o njej. Prijatelji imajo o njej boljše mnenje, kot pa ga ima o sebi sama. V čustvenih odnosih je precej nestabilna, privlačijo jo stabilni in romantični moški. Če obvlada težnjo po nadzoru nad partnerjem in posesivnost, ima lahko zelo zadovoljivo ljubezensko življenje. Podobno velja tudi za odnose z otroki. Potrebuje veliko telesne aktivnosti, predvsem pa stika z naravo, recimo dela na vrtu ali sprehodov. Njene zdravstvene težave so povezane s psiho, izkazujejo pa se lahko na grlu, jajčnikih in ščitnici.

Druženje je zanjo ključnega pomena

Ob njenem rojstvu je bil planet Jupiter v 5. hiši Kozoroga. Odlikujeta jo živahnost in družabnost. Uživa v zabavah in druženju. Ima prirojen dar za dobitke pri igrah na srečo ali pri špekulacijah vseh vrst. Rada tvega, se predaja raznovrstnim pustolovščinam in na splošno uživa v radostih, ki jih prinaša življenje. Zaradi velikodušnosti zlahka pritegne nasprotni spol in se prepusti romantiki. Njeni otroci bodo pravi mali srečneži, saj se jim bo znala popolnoma posvetiti in pri tem ohraniti tudi trdo vzgojo. Če bo v imenu ubiranja bližnjic privolila v površno ravnanje, si bo naredila medvedjo uslugo. Največ namreč doseže, ko gre naprej počasi, a zanesljivo, s trdnim načrtom, kako bo prispela do cilja, korak za korakom.

Priporočamo