Vpliv Sonca v Ribah na vsa astro znamenja: Prebujali se bodo globoki občutki

Vpliv Sonca v Ribah na vsa astro znamenja: Prebujali se bodo globoki občutki (foto: Profimedia) Profimedia
26. 2. 2023

Sonce v ribah, ki bo delovalo do 20.marca prebuja globoke občutke in ustvarja prijetno vzdušje. Nagnjeni boste k notranji refleksiji ter k odkrivanju neznanih plati

Mnenja drugih bodo močno vplivala na vaše odločitve, pojavi se lahko tudi nekaj zamišljenosti, ki vas bo oddaljila od cilja. Z veseljem boste v tem obdobju priskočili na pomoč in vedno boste na voljo svojim družinskim članom in prijateljem. Prihaja močan čut za intuicijo zato boste vedeli, kaj storiti, ko se okoliščine spremenijo. Nekateri boste z energijo rib raje bežali pred realnostjo, namesto da bi se z njo ukvarjali in soočili. Kako pa bo Sonce v znamenju rib vplivalo na vaše astrološko znamenje?

Oven

Ovni, ne bodite presenečeni, če boste kar naenkrat doživljali intenzivna čustva. Intuicija in instinkti lahko na vseh področjih presežejo razum in načrtovanje. Absorbirali boste vsa čustva in občutke iz okolice, čeprav vam običajno ni najbolj mar zanje. Želeli boste igrati vlogo rešitelja, vendar bodite previdni, da se nepotrebnem ne zapletete v tuje zgodbe. Previdni bodite predvsem na finančnem področju.

Bik

Ljubezen bo tista, ki bo v obdobju Sonca v ribah igrala najbolj pomembno vlogo. Poudarjena bo domišljija, zato boste z veseljem, ne glede na to ali ste samski ali vezani presenečali z romantiko in iskrenimi predlogi. Poudarjeni bosta nežna in skrbna naravo, zato boste razsipavali z brezpogojno ljubeznijo. Pazite pa da ne pozabite negovati tudi sebe. Področje kariere in financ prehaja v nove dimenzije.

Dvojčka

Ne bodite presenečeni, če boste postali nekoliko sumničavi. Izogibajte se situacijam, ki bi lahko vaše dvome še poglobile in skušajte razumeti, da ima vsak pravico do svojega mnenja. Globine, v katere vas bo odnesla podzavest lahko povzročijo nemir in notranje nezadovoljstvo. Pomagati morate le tistim, ki si to zaslužijo, saj lahko altruizem v tem obdobju povzroči, da vas drugi izkoriščajo.

Rak

V obdobju rib se bo sreča razbohotila na vsa področja, kjer že dlje časa delujete marljivo ter iskreno. Obetajo se dobri rezultati, povezani s preteklimi prizadevanji. Preseneti vas lahko tudi nekaj, kar ste mislih že odrinili na stran. Vendar pa ne boste dobili veliko podpore sodelavcev, na področju kariere se boste morali znajti sami. Da bi se izognili neugodnim posledicam skušajte ohranjati samozavest.

Lev

Energija Sonca v ribah vas bo opomnila, da morate skrbeti za svoje zdravje. Poglobili se boste v to, kaj ste do sedaj naredili in ugotovili, da lahko vse skupaj še nadgradite. Potrpežljivost bo neverjetna, zato bo marsikdo presenečene nad tem, da se ne boste kot običajno odzivali preveč ponosno. Prijateljski odnosi se lahko znajdejo na preizkušnji.

Devica

Device, ko se boste priklopile na energijo rib, vas bo njen ritem upočasnil še posebej na področju kariere. Končno si boste dovolili vzeti čas tudi za stvari bolj prijetne narave ter se sproščeno zazreti v prihodnost. Poudarjeno bo tudi področje zdravega življenja, zato boste aktivno razmišljali, katere vitamine bi lahko še vključili v svojo prehrano, seveda v smeri boljšega počutja.

Tehtnica

Sonce v ribah se bo dotaknilo področja medsebojnih odnosov. Tisti, v katere ste bili popolnoma prepričani vas lahko presenetijo v negativnem smislu ter vas močno razočarajo. Pomen črpajte iz dejanj, besede ne bodo imele zadostnega pomena. Skromnost prepletena z iskrenim delovanjem vam dolgoročno prinaša napredek. Ko boste zaznali da vam je nekaj všeč, se ne boste več obotavljali.

Škorpijon

S Soncem v ribah boste povsod deležni spoštovanja. Končno prihajajo nagrade, pohvale in koristi. Občutek da so vas opazili, da nekaj obvladate bo čudovit, vendar ne dovolite, da vas zadrži v fazi sanjarjenja. Na področju čustev vas lahko ujame plaz nerešenih zadev, s katerimi bi se bilo smotrno soočiti na globlji ravni, kar z energijo ki prihaja sploh ne bo težko.

Strelec

Všeč vam bo, da boste v obdobju rib, ko bodo vsi v večini bolj počivali pridobivali. Lahko gre za položaj, zemljišče ali denar. Zdravje vam bo dobro služilo, le razvadam, ki vas bodo sedaj še bolj mikale s skušajte odpovedati. Vse kar bo kompliciranega boste znali razrešiti, saj bo modrost še dodatno povečana, vi pa prepričani da zmorete vse kar vam naložijo, tudi če na prvi pogled izgleda nerešljivo.

Kozorog

Za podpro prijateljev in bližnjih se boste morali potruditi bolj kot običajno, saj se bodo vsi nahajali v svojem svetu in niti ne bodo opazili, da jih potrebujete. Na področju dela in denarja vas lahko razžalosti, da vaš trud ne bo opažen tako kot bi si želeli. Nemir in napetosti nikar ne zadržujte v sebi, raje se povežite z naravo, ki vas bo zagotovo vrnila v točko harmonije in skladnosti.

Vodnar

Sonce v ribah se bo dotaknilo področja financ in dela. Želje in pričakovanja naraščajo, prav tako tudi možnosti, da zadeve popeljete do konca vse bo lažje, saj boste obdarjeni z veliko mero kreativnosti. Sposobnosti prilagajanja bodo vse skupaj še izboljšale, saj boste v tem obdobju slišali in upoštevali tudi druge, ne le sebe, kot to počenete običajno.

Ribi

Ribice, to je vaše obdobje sreče in zadovoljstva. Če že dlje časa kujete načrte in se pripravljate na nekaj večjega, je sedaj najboljši čas da naredite tisti korak, o katerem sanjarite. Finančni položaj bo močan, vse kočljive situacije boste lahko izboljšali s svojo inteligenco. Priklopite se na svobodno ter brezskrbno delovanje, kar vam na čustvenem področju obeta lepe energije.

Pripravil: Horoskop.si

Morda vas zanima še: Karolina Siročič je zaupala, kaj je najpomembneje za zmago v Exatlonu! Več pa v spodnjem videu!