Vstopili smo v čas direktnega Merkurja

21. 11. 2019

Vsi tisti, ki jim je retrogradni Merkur povzročal težave na vsakem koraku, se lahko oddahnejo. Namreč po 20. novembru se je Merkur, ki v tem času sveti na najtemnejših del nas, začel gibati direktno, in sicer v znamenju škorpijona.

"V času direktnega Merkurja, naj se vam energije lepo povezujejo! Prav ta mesec je tisti, v katerem naj bi človek iskal notranji mir, meditiral, zapisoval svoja spoznanja, govoril zgodbe modrosti svojim potomcem in užival srečo v objemu toplega doma," pravi astrologinja Gaia.

Naj ob tem še zapišemo, da je obdobje, ko je Merkur v Škorpijonu, zelo dobro za raziskovalno delo, žal pa se v tem času pretirano poglabljamo, razmišljamo sumničavo, ne nazadnje pa stvarem skušamo priti do dna, kar je včasih dobro, zopet drugič pa je lahko to tudi boleče, saj izvemo kakšno temno plat zgodbe. Seveda pa se bo že marsikaj spremenilo po 9. decembru, ko bo Merkur v Strelcu ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri