Wohoooooo! TO je najbolj POREDNO znamenje zodiaka (ki preprosto obožuje SEKS)

Wohoooooo! TO je najbolj POREDNO znamenje zodiaka (ki preprosto obožuje SEKS) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 7. 2021

No, se z napisanim strinjaš? Je to👇🏼 znamenje res najbolj poredno? 🔥

Si se kdaj spraševala, kaj loči ljudi, ki so totalno mahnjeni na seks od tistih, ki uživajo v dolgoletnih razmerjih z dolgimi sušnimi obdobji?

Čeprav je teorij vsaj toliko, kot je različnih seks položajev, nedavne raziskave pravijo, se del odgovora skriva tudi v zvezdah.

Glede na raziskavo, ki jo je izvedla spletna stran OnBuy.com, astrologija namreč oblikuje del naših seksualnih osebnosti in vpliva na ...

... število svojih nagih posnetkov, ki jih pošiljamo svojim (bodočim) partnerjem.

Raziskovalci so tako preučili obnašanja oseb rojenih v vseh astroloških znamenjih in ugotovili, da je najbolj poredno znamenje med vsemi, znamenje dvojčka.

Osebe, rojene v tem znamenju, naj bi namreč poslale največ svojih golih posnetkov, saj naj bi ti iz njihove mobilne galerije v svet poleteli večkrat dnevno.

Na drugem mestu se je sicer znašlo znamenje škorpijona, saj se je to znamenje izkazalo za najbolj perverzno z najbolj porednimi spolnimi fantazijami.

Za razliko od prejšnjih, se device umeščajo med najbolj nedolžna nebesna znamenja, saj je pošiljanje svojih golih posnetkov pri njih zapisano kot velik 'ne- ne', znamenje raka pa je tisto, ki v enem letu prejme največ vročih posnetkov.

Se z napisanim strinjaš? Zapiši nam v komentar na Facebooku. 😉

Fotografije: Profimedia

Vir: Cosmopolitan.si

Priporočamo