Za zlomljene kosti Lepe Brene je kriva črna magija

Za zlomljene kosti Lepe Brene je kriva črna magija (foto: Nova press) Nova press
12. 1. 2015

Lepa Brena je zadnje čase kar preveč nagnjena k nenavadnim nesrečam, neka zagrebška jasnovidka pa je ob tem prepričana, da je Lepo Breno nekdo uročil. Ona sicer da ve, kdo je ta oseba, a je prepričana tudi, da jo bo zvezdnica prepoznala že na podlagi njenega opisa.

Za kaj gre?

Konec julija lani se je Lepa Brena v hrvaškem turističnem mestu Novi Vinodolski spotaknila ob senčnik, nerodno padla in si zlomila zapestje desne in komolec leve roke, pet mesecev pozneje pa je v srbskem Zlatiborju padla po stopnicah apartmaja, v katerem je z družino preživljala novoletne praznike, in si zlomila komolec.

"V rokah sem imela torbico in šalico kave," je pripovedovala Brena. "Spodrsnilo mi je, a medtem ko sem padala, mi je šla po glavi le ena misel: kako rešiti šalico. A medtem ko je šalica ostala nepoškodovana, pa sem kmalu ugotovila, da ne morem premikati roke. Konec lanskega leta pa sem se med zajtrkom v hotelu Novi Vinodolski spotaknila ob senčnik in se spet polomila. Operirali so me v Lovranu. "

Preveč nagnjena k nesrečam?

Zagrebška jasnovidka Mirela Marković v obeh padcih vidi delovanje črne magije, pa čeravno je tudi mnenja, da je Lepa Brena tudi brez uroka občasno velika neroda: "Uročila jo je kolegica rjavo-črnih las dalmatinsko-srbskega porekla. Je malo mlajša od Brene in se ji predstavlja kot prijateljica. To je storila zaradi ljubosumja, saj jo moti, da Brena prihaja na Hrvaško," je prepričana jasnovidka, ki Lepi Breni še svetuje naj kar najhitreje poišče pomoč pri odstranjevanju uroka.

Ker gre za zelo popularno zvezdo na teh prostorih, so se oglasili še drugi jasnovidci, vedeževalci in parapsihologi.

Milan Radonjić alias Vidoviti Milan pravi, da jo je uročila kolegica, ki ji je Brena v napoto, pevka pa da nima več veliko časa za urgiranje, saj naj bi urok postajal vse močnejši.

Parapsihologinja Vera Čudina, ki ne verjame v črno magijo, pa je prepričana le, da je Lepa Brena enostavno en velik štor. Svetovala ji je le še, naj ne skače naokoli po svetu kot kakšna mala deklica, sicer si zna zlomiti še lobanjo in ključnico.

Priporočamo