Zakonca Jolie in Pitt naj bi v 2015 spet zibala, pravi astrologinja

Zakonca Jolie in Pitt naj bi v 2015 spet zibala, pravi astrologinja (foto: profimedia) profimedia
Vir: Lea
3. 1. 2015

Angelina Jolie in Brad Pitt sta nedvomno najpriljubljenejši in najslavnejši par na svetu. Toda kaj je tisto, zaradi česar sta se igralca tako lepo ujela, zaljubila in si ustvarila tako veliko družino?

Glede na to, da imata kar šest otrok, je najbrž odveč omenjati, da jima družina pomeni zelo veliko. To jasno kažeta tudi njuna rojstna horoskopa. Bradu so se gotovo uresničile največje sanje – imeti veliko družino in dovolj denarja, da lahko skrbi zanjo. Da je postal igralec, je bolj naključje.

Uspelo mu je predvsem zaradi ambicioznosti in vztrajnosti, pa tudi zavoljo čednega videza. Čeprav je strelec, ima Brad kar štiri osebne planete v Kozorogu, kar pomeni, da je izredno motiviran za uspehe na vseh področjih. Ker prek poglabljanja v igralske like spoznava tudi sebe in druge, mu je bila igralska kariera pisana na kožo. Je namreč zelo razumevajoč in zna prisluhniti drugim, s konjunkcijo med Merkurjem, Luno in Venero pa je tudi dober svetovalec.

Smisel življenja je družina

Jupiter, vladar njegovega horoskopa, je v četrti hiši v Ovnu, kar pomeni, da njegovo življenje osmišlja predvsem njegova družina. In ker Jupiter ne pozna nobene mere, Oven pa se rad prenagli, ni nič čudnega, da imata z Angelino kar šest otrok! Poleg tega mu Angelina s svobodomiselnimi življenjskimi nazori očitno vliva dovolj občutkov sproščenosti, razumevanja, radosti in svobode, ki jih Brad potrebuje za zdravo in učinkovito delovanje.

Skupaj rasteta v medsebojnem odnosu

In Angelina? Venera na ascendentu v Raku ne priča le o njeni izredni lepoti, temveč tudi o močni potrebi po materinstvu in družini. In glede na to, da je vladar njenega horoskopa Luna, v Ovnu, torej v konjunkciji z Bradovim Jupitrom, ni nič čudnega, da sta si skupaj ustvarila družino in da se dobro ujameta kot starša.

Ker ima Angelina v Ovnu tudi Jupiter (tako kot Brad) in Mars, je to morala biti čim večja družina, za katero sta oba pripravljena veliko žrtvovati, ter prek otrok in z njimi povezanimi križi in težavami spoznavati sebe ter duhovno rasti v medsebojnem odnosu, ki sta ga pred nekaj meseci kronala s poroko. Primerjava njunih horoskopov razkriva tudi močno karmično privlačnost, pa tudi povezanost na poklicnem področju. Kaže, da bosta Brad in Angelina v prihodnje skupaj sodelovala pri še več pomembnih umetniških projektih.

Priložnost za nov naraščaj

In kaj se jima obeta v novem letu? Kaže, da bo Angelina posegla še globlje v kariero režiserke, saj ji to delo ustreza, v drugi polovici leta pa bo spet zelo aktivna na področju dobrodelnosti. Možno je, da bo tudi ona sledila možu in se podala v producentske vode, saj ji to omogoča financiranje filmskih in drugih projektov, ki so ji pri srcu in ki se ji zdijo pomembni.

Za Bradom je medtem precej naporno leto, zato si bo najbrž malce oddahnil in se osredotočil bolj nase in družino. Možno je, da se bo odločil sodelovati pri projektu, ki mu osebno veliko pomeni in ki bo od njega zahteval veliko časa, energije in čustev. Se jima v vmesnem času obeta še kakšen otrok? Po astroloških aspektih sodeč bosta priložnost za nov naraščaj imela že prihodnje leto, ali jo bosta izkoristila, pa je seveda njuna odločitev.

Za revijo Lea, astrologinja Marta Pirnar Tittle

Priporočamo