Žalostna napoved šamanske astrologinje Gaie Aste: Ukrepi do marca, finančni bankrot in izguba služb za mnoge

Žalostna napoved šamanske astrologinje Gaie Aste: Ukrepi do marca, finančni bankrot in izguba služb za mnoge (foto: Pixabay) Pixabay
9. 11. 2020

Šamanska astrologinja Gaia Asta ni nič kaj preveč optimistična, ko gre za koronavirus in napoveduje, da še vse do konca novembra ne bomo dosegli vrha.

Kako pa kaže za našo deželo?

Slovenija ima problem, ker nima razčiščene preteklosti, se pravi ljudje nimajo razčiščeno s svojimi predniki. In pri vseh prelomnicah, ko bi Slovenija lahko naredila korak naprej v svojem razvoju, ga ne naredi, ker jo blokira nerazčiščena preteklost. Povojni zločini nikoli niso dobili epiloga, kar označuje Jupiter v karti Slovenije. Zato sem kar pesimistična, kar se tiče razvojnih priložnosti Slovenije. Čeprav se stvari razvijajo, je vseeno rak rana to, da nobena vlada ne dobi priložnosti, da bi predstavila resno razvojno strategijo.

Slovenija prav tako zaostaja na področju zelene energije in do narave prijaznega kmetijstva. Kljub sorazmerno dobro ohranjenemu okolju ne znamo zagrabiti priložnosti in ga začeti izboljševati s sonaravnim življenjem, ampak ga še vedno uničujemo.

Glede virusa se ne razlikujemo kaj dosti od sosednjih držav, ukrepi zapiranja bodo učinkoviti, čeprav bo zapiranje države trajalo verjetno ves november, saj vrha ne bomo dosegli tako hitro, virus je veliko bolj razširjen med nami, kot to predvidevajo testi.

Proti koncu novembra se bo krivulja začela umirjati, a bo večina ukrepov morala vztrajati vse do marca, ko bo Sonce začelo opravljati svojo vlogo razkuževanja. Velik problem pri vnovičnem zapiranju države je v tem, da se ne bo dalo več financirati izgub, preživela bodo v glavnem družinska podjetja, ogromno ljudi pa bo moralo najti svojo pot in zagrabiti nove priložnosti.

Razvojnih potencialov je ogromno, morali pa bomo živeti zelo skromno, vsaj v nekem obdobju, na kar kaže Saturn. Ti finančni bankroti bodo problem za slovensko vlado in tudi širše, v vsej Evropi.

Prihaja tudi popolni Sončev mrk, ki bo 14. decembra, mlaj bo v konjunkciji z Merkurjem. Merkur in Jupiter predstavljata finančni sistem in mrk že nakazuje precejšnjo inflacijo, ki jo lahko pričakujemo ravno spomladi, tri mesece po mrku. Težava, ki jo bomo v Sloveniji imeli, je zdravstveni sistem, saj je mrk v šesti hiši Slovenije, kar pomeni, da moramo na vsak način omejiti širjenje virusa do konca novembra, sicer bo zdravstveni sistem decembra kolapsiral.

Mrki po drugi strani vedno prinesejo razvojne priložnosti na ravni posameznika, zato je čas, da vsak stopi korak naprej in se začne veliko bolj zrelo obnašati do okolja in prihodnosti ter začne živeti trajnostno. Spremembo mora narediti vsak sam pri sebi in v svojem gospodinjstvu, saj se največje spremembe delajo z malimi koraki, in celota se bo spremenila, ko se bo spremenil najmanjši delec. Zdravje izhaja od znotraj, uspeh ravno tako.

Vir: Nova