Žana Povše: Astrološka karta kaže na umetniške talente!

Vir: Lea
25. 6. 2016

Razmerje med planeti je razpršeno tako, da ji primanjkuje ognja.

Spretna in komunikativna

Sonce je bilo ob njenem rojstvu v ozvezdju Dvojčkov, kar nakazuje, da je hitra, spretna in okretna, odlikujejo jo izredne govorniške, trgovske pa tudi vozniške spretnosti. Velikokrat je tudi izjemno zaletava in površna, zato bi bilo zanjo dobro, da se potrudi za več strpnosti in vztrajnosti. Naučiti bi se morala poglobiti se v stvari, začete projekte pa izpeljati do konca. Njena slaba stran je nezanesljiv, dvoličen, površen in nepredvidljiv značaj. Ljudje okoli nje se zato ne morejo vedno zanesti nanjo, ne zaupajo ji dovolj in nikoli ne vedo, kaj lahko od nje v resnici pričakujejo. Razvijati bi morala tudi koncentracijo, otresti pa se mora nemira in razdražljivosti. Ima zelo razvit čut za estetiko, je zelo privlačna, a mnogokrat raje deluje v ozadju kot na odru. Pripisuje se ji nekaj površnosti in napetosti pri izvajanju težjih opravil.

Nestrpna, vendar zbrana

Mars je bil ob njenem rojstvu v 3. hiši Škorpijona, kar nakazuje, da je nemirna in nenehno v gibanju. Je hitra voznica in zelo hitro razmišlja. V besedah je pogosto groba ali odrezava. Uživa v soočenju z drugimi, pri čemer pogosto poskuša uveljaviti svojo voljo. Uživa tudi v dobrem besednem dvoboju, ki ga nenehno ustvarja. Preden spregovori, ne premisli, zato druge včasih užali ali ujezi. Zaradi borbene narave pogosto vnaša nemir in neti nepotrebne prepire. Vedno želi imeti prav in pogosto prav grobo zavrne bolj čustvene in občutljive ljudi. Neobzirnost je pogosto posledica napadalnosti. Hkrati kaže na obilje energije, s katero lahko doseže cilje. Potlačena napadalnost lahko pripelje do slabšega psihičnega stanja.

Glasba je njen naravni dar

Luna je bila ob njenem rojstvu v 2. hiši Tehtnice, tako da je umetniška duša, ljubi vso umetnost in dobro glasbo, umirjeno okolje in lepoto ter eleganco. Ker je zelo spremenljive narave in je kot metulj, sprostitev najde v glasbi, ki je njen naravni dar in ga vsekakor mora razvijati. Ima tudi smisel za modo in skrbno izdelan slog. Brez težav sklepa prijateljstva, ampak včasih se mora naučiti reči ne in se postaviti zase. Je zelo šarmantna, prijetna in prijateljska. Zelo hitro podleže laskanju, zato ljudem težko karkoli odreče. Težko se odloča, vedno je v dvomih, da morda njena odločitev ni bila prava, da je bila morda druga možnost boljša in ugodnejša. Zelo se naveže na stvari in ljudi iz preteklosti. Tistega, kar ji veliko pomeni, zlepa ne izpusti iz rok, saj ji daje občutek varnosti. Tudi k finančnemu in materialnemu uspehu jo pogosto vodi čustvena potreba po varnosti. Pri njenem odnosu do denarja ima pogosto veliko vlogo mama ali pomembna oseba ženskega spola.

Željna novih znanj

Ob njenem rojstvu je bil Jupiter v ozvezdju Kozoroga, in sicer v 5. hiši. Vodita jo želja po znanju in modrosti ter neizmerna potreba po širitvi meja. Razume lahko še tako zapletene principe in zmore logično razmišljati. Rada se uči in ima dobre sposobnosti za učenje tujih jezikov. Svoje zamisli rada izmenja z drugimi ljudmi in je lahko zelo uspešna predavateljica. Iz njenih misli vejeta optimizem in upanje. Uživa v zabavah in druženju. Ima prirojen dar za dobitke pri igrah na srečo ali pri drugih igrah. Rada tvega, se predaja raznovrstnim pustolovščinam in na splošno uživa v radostih, ki jih prinaša življenje. Zaradi svoje velikodušnosti zlahka pritegne nasprotni spol in se prepusti romantiki ter nežnim doživetjem.

Značke: Žana Povše

Priporočamo