10. Ritem mladosti bo decembra v Stožicah

11. 6. 2016

Ritem mladosti, kreativno-zabavni dogodek za mlade, ki ga že desetletje organizirata potovalna agencija Collegium Mondial Travel ter Radio Antena, se ob jubilejni izdaji seli na udaren decembrski termin ter na najbolj atraktivno koncertno lokacijo: 10. RITEM MLADOSTI bo 9. decembra gostila Dvorana Stožice v Ljubljani.

»Ritem mladosti je ena najbolj priljubljenih prireditev za mlade, na kateri smo ob številnih domačih glasbenikih že gostili zvezdnike, kot so John Martin, DJ Antoine, September, Agnes, RIO, Peter Bič Project, Steve Edwards, High on Heels in drugi. Ker želimo vse naše projekte razvijati, letos pa praznujemo tudi dvajsetletnico, se selimo na nov termin in novo lokacijo,« povzema direktor CMT, Andrej Kačič.

Jean Frbežar, voditelj Anteninega zajtrka in član organizacijske ekipe pa dodaja: »Letošnji Ritem Mladosti bo ponudil najatraktivnejšo produkcjo in program doslej. Prve goste bomo razkrili v naslednjih dneh, ko bomo najavili tudi začetek prodaje prvega paketa najcenejših vstopnic.«