11. LET REVIJE STORY: vabilo na premiero filma Kam si izginila, Bernadette?

11. LET REVIJE STORY: vabilo na premiero filma Kam si izginila, Bernadette? (foto: FOTO: promocijski material) FOTO: promocijski material
8. 10. 2019 | Promocijsko sporočilo

Revija Story praznuje 11 let. Kot se za vsak rojstni dan spodobi, ga bomo tudi mi praznovali v krogu svojih najdražjih - znanih Slovencev in Slovenk ter bralcev in bralk!

Zato vas vabimo na posebno Story premiero, ki se bo zgodila 24.10. ob 19:30 v Kinu Bežigrad.

Ob tem posebnem jubileju revije Story si bomo skupaj ogledali premiero filma Kam si izginila, Bernadette?

Film Kam si izginila, Bernadette? je posnet po svetovni uspešnici ameriške pisateljice Marie Semple. Njena knjiga je prevedena v več kot 30 jezikov, tudi v slovenščino, po njej pa je režiser Richard Linklater posnel odličen film s Cate Blanchett v naslovni vlogi. Bernadette Fox je veliko stvari. Njen mož, računalniški genij, jo je vedno videl kot rahlo vzkipljivo, nadarjeno in raztreseno soprogo. Prijatelji so jo zmeraj imeli za izredno talentirano in ambiciozno arhitektko. Za svojo 15-letno hčer pa je bila Bernadette vedno najboljša prijateljica in v prvi vrsti mama. Vendar Bernadette na lepem brez sledu izgine in takrat mora njena hči Bee na potovanje do konca sveta, da bi jo našla (Blitz Film & Video Distribution)…

Vabljeni, da se nam pridružite 24.10. 2019 na pijači dobrodošlice ob 19.30 in ob 20.00 na premieri filma Kam si izginila, Bernadette? v Kinu Bežigrad.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri