12. Dobrodelni tek in pohod z odlično udeležbo

19. 12. 2015

Včeraj, 18. decembra, smo se športni navdušenci z rdečimi kapicami že dvanajstič podali po Tivolski progi Dobrodelnega teka in pohoda. Navdušeni smo, ker se nas je zbralo kar 800! Skupaj smo s prijavami zbrali 4000 evrov in jih po prireditvi predali veselim Rdečim noskom klovnom zdravnikom.

Odličen obet za uspešen dogodek je bilo skoraj 700 predprijav, na dan prireditve pa se nam je pridružilo še več tekačev in pohodnikov, ki so se po strašansko resnem ogrevanju s klovni zdravniki podali po Tivoliju. Vse do konca 6- ali 12-kilometrskega teka in 2-kilometrskega pohoda so jih bodrili klovni, Božiček in ostali navijači, po prihodu v cilj pa so še se vsi okrepčali z malico.

Po prijetnem druženju smo vsi glasno zaploskali, ko so Rdeči noski prejeli ček z zbrano vsoto in si obljubili, da se drugo leto spet srečamo – ker vemo, da migamo za dober namen, za Rdeče noske, ki tako srčno razveseljujejo male in velike bolnike po vsej Sloveniji. Vsakoletna vedno večja udeležba pa potrjuje, da radi tečemo in hodimo tudi v zimskem času in ne le to, da smo pri tem z veseljem tudi dobrodelni.

Priporočamo