2. Grubin memorial v Kranjski gori: Pomagajmo Timu!

2. Grubin memorial v Kranjski gori: Pomagajmo Timu! (foto: Facebook Drago Grubelnik) Facebook Drago Grubelnik
2. 2. 2017

Leto je naokoli in ponovno se bomo zbrali v spomin na Grubo in naredili nekaj dobrega.

Vabljeni ste, da se pridružite vsem dobromislečim v petek, 10. februarja, v Kranjski Gori na smučišču Kekec, na 2. GRUBINEM MEMORIALU in z vašo prisotnostjo pomagate družini, ki pomoč resnično potrebuje.

Tako kot lani se vam bodo v "sanjski Kranjski" pridružili številni nekdanji smučarski asi kot tudi znana imena slovenske estrade. Program bosta povezovala Tomaž Čop - Birko in Tadej Bricelj.

POMAGAJMO TIMU

"Letos smo se odločili - da z dobrodelnim smučanjem poskušamo spremeniti usodo sedemnajstletnemu Timu, ki ga je kot odličnega osnovnošolca, talentiranega športnika v začetku srednješolskega izobraževanja zaznamovala najtežja bolezen - rak. Po več operacijah možganov, kemoterapijah, obsevanjih - njegovo zdravstveno stanje ni zadovoljivo. Njegovi mamici so svetovali - da poskuša za Tima najti rešitve tudi v tujini. Ker je mama samohranilka in ima Tim še tri sorojence - ne zmorejo stroška niti potovanja, kaj šele medicinskega posega in terapije," še pišejo organizatorji dogodka.

STOPIMO SKUPAJ in pomagajmo Timu premagati bolezen!

Štartnina v predprijavah znaša 15 €, na dan dogodka pa 20 €. CELOTEN izkupiček bo šel v dobrodelni sklad "ZA TIMA". Vsak predprijavljen tekmovalec dobi v dar spominsko majico, ter bon za čaj. PRIJAVITE se lahko na online povezavi tukaj.

V kolikor želite lahko "ZA TIMA" donirate tudi sami direktno in sicer na spodnje podatke:

  • Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje, Proletarska cesta 1, 1000 Ljubljana, TRR: SI56 3300 0000 1303 865, KODA: CHAR, NAMEN: HUMANITARNA POMOČ DRUŽINI, SKLIC: SI00 541 (sklic je NUJEN)

Program

Priporočamo