20 let po smrti priljubljene princese Diane: TLC premiera Tragedija ali izdaja?

20 let po smrti priljubljene princese Diane: TLC premiera Tragedija ali izdaja? (foto: Getty Images/TLC) Getty Images/TLC
31. 8. 2017

TLC ohranja spomin na zapuščino princese Diane: Tragedija ali izdaja? Triurna posebna premiera bo v četrtek, 31. avgusta, ob 20.00.

Usodna avtomobilska nesreča princese Diane je bil dogodek, ki je pretresel svet, in dan, ki ga nihče ne bo pozabil.

TLC raziskuje Dianino življenje v pretresljivi triurni posebni oddaji, ki opisuje zgodbo »princese ljudskih src« z ekskluzivnimi posnetki, odlomki iz Dianinih intervjujev za inovativno biografijo Andrewa Mortona in ponuja nov vpogled v teorije zarote, ki obdajajo njeno prerano smrt. PRINCESA DIANA: TRAGEDIJA ALI IZDAJA? Premiera v četrtek, 31. avgusta, ob 20:00.

Princesa Diana ni bila le humanitarna in stilska ikona. Na novo je postavila pravila, kaj pomeni biti član kraljeve družine, ko je s svojim skromnim šarmom prirasla k srcu milijonom ljudi. Svet jo je spoznal kot mlado, plašno dekle in jo opazoval, kako se je razvila v strastno neodvisno žensko, ki se je ljudem priljubila s tem, da je razrahljala norme in ustvarila lastno kraljevo pot. Oddaja PRINCESA DIANA: TRAGEDIJA ALI IZDAJA? bo podala globlji vpogled v njeno življenje in dogodke, ki so vodili do tragične noči, ter raziskala več teorij zarote, ki obdajajo njeno smrt. V posebni oddaji bomo razkrili nove podrobnosti o zahtevnem skrivnem življenju princese Diane s princem Charlesom in, kako zaščitniška je bila kot mati do svojih dveh sinov.

Gledalci si bodo lahko ogledali ekskluzivni intervju z znanim biografom princese Diane Andrewom Mortonom. Prav tako si bodo lahko ogledali intervju z dvema njenima prijateljema – Mary Robertson in Jamesom Colthurstom, princesinim telesnim stražarjem Kenom Wharfom, kraljevsko biografinjo Ingrid Seward, kraljevo zgodovinarko Kate Williams in novinarkama Tamron Hall in Deborah Norville. Za dodatek pa navrže avtor teorije zarote in igralec Richard Belzer vpogled v različne predstave, kaj natanko naj bi se tiste tragične noči zgodilo.

Vključite se v razpravo na družbenih omrežjih z uporabo oznake #PrincessDiana in si oglejte več na TLC.com/PrincessDiana

Priporočamo