28 ur brez spanja za Denisa Avdića! Bo zdržal?

Za dober namen gre! (foto: Proplus) Proplus
16. 12. 2016

Denis Avdić, Jana Morelj in Miha Deželak bodo v živo neprekinjeno 28 ur zbirali sredstva za socialno ogrožene družine in posameznike.

Kdo vse se jim bo pridružil letos?
Lani so zbrali več kot 30.000 evrov.

Studio Radia 1 se bo preselil na Mestni trg v Ljubljani, kjer se bo v četrtek, 22. decembra, ob 5. uri zjutraj začela najdaljša radijska oddaja. Avdiću in ekipi se bodo v živo pridružili številni znani Slovenci.

Denis Avdić je pred 28-urnim dobrodelnim maratonom povedal: »Mnogi me sprašujejo: Zakaj? Zato, ker smo super ekipa, ker se imamo fajn, ker imamo najboljše poslušalce, ker smo radi skupaj in ker si vsak zasluži praznike. Vem, da bo naporno, ampak se veselim. Največja nagrada? Vsak poslan SMS »Pomagam1« ali »Pomagam5« na 1919

Lani so bili nadvse uspešni!

V dobrodelni akciji 28 UR DOBRODELNOSTI 2015 so v 28 urah zbrali več kot 30.000 evrov, s katerimi je pomagal številnim slovenskim družinam v stiski. Med radijskim showom so se ekipi Denisa Avdića v studiu pridružili številni znani Slovenci: Jure Košir, TV voditelji Uroš Slak, Nuša Lesar, Gregor Trebušak, Edi Pucer, Ota Roš in Darja Zgonc, slovenski glasbeniki, igralci, znane osebnosti ter prijatelji. Za nameček je po 24 urah neprekinjenega dela za jutranjo budnico poskrbel Policijski orkester.

Na letošnji dobrodelni akciji je, poleg ostalih znanih gostov, obisk napovedal tudi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.