2Cellos podirata rekorde!

2Cellos podirata rekorde! (foto: 2Cellos) 2Cellos
7. 3. 2017

Oba koncerta 2Cellos v Stožicah sta že razprodana, prodanih pa je bilo več kot 20.000 vstopnic. Neverjetno zanimanje za ljubljanski koncert vlada tudi v tujini. Na koncert namreč prihajajo obiskovalci iz celotne EU, ZDA in celo Japonske.

2Cellos sta že mesec pred koncertom kar dvakratno do zadnjega kotička napolnila največje koncertno prizorišče v Sloveniji – Areno Stožice!

Priljubljena glasbenika 7. in 8. aprila prihajata v Ljubljano in obljubljata spektakel, ki bo osupnil vse čute. Neverjetno zanimanje vlada tudi v tujini, saj v Ljubljano na koncert prihajajo obiskovalci iz celotne Evrope: Avstrije, Hrvaške, Italije, Madžarske, Španije, Poljske, Nemčije, Velike Britanije in tudi iz Turčije, Izraela ter ZDA. Za oba ljubljanska koncerta je bilo prodanih več kot 20.000 vstopnic, nekaj posameznih vstopnic pa je bilo kupljenih celo iz oddaljenih Republike Džibuti, Japonske, Arabskih emiratov in Kanalskih otokov.

Polna pa ni le dvojna Arena Stožice pač pa se Luka in Stjepan lahko veselita celotne razprodane spomladanske turneje z razprodanima koncertoma tudi v Milanu in Kombank areni v Beogradu. Zadnja priložnost za doživetje 2Cellos v naši bližini v letošnjem letu tako ostaja le še koncert 2.7. v Areni Pula.

V STOŽICE PRIHAJAJO OBISKOVALCI Z VSEGA SVETA

V Ljubljani lahko pričakujemo glasbeno-produkcijski presežek ter največji in najspektakularnejši koncert 2Cellos v Sloveniji doslej.

"Vsak koncert odigrava maksimalno dobro, ko pa so koncerti v naši regiji, čutiva še posebno napetost in odgovornost, da dava dobesedno vse od sebe." še pravita Luka in Stjepan. Glasbenika bosta ob spremljavi uveljavljenega Simfoničnega orkestra RTV Slovenija prvič izvedla nove, še neslišane skladbe z novega albuma "Score", ki izide 17. marca. Po nastopu na razprodani spomladanski turneji pa neutrudljiva glasbenika odhajata v deželo vzhajajočega sonca, kjer je novi album "Score" že v prodaji in kraljuje na prvem mestu japonske prodajne lestvice. To poletje pa pripravljata tudi veliko turnejo po ZDA, ki bo trajala vse do pozne jeseni in se te dni že mudita v New Yorku, kjer sta bila gosta priljubljene oddaje Today Show.

V LJUBLJANI TUDI NOVE SKLADBE Z NOVEGA ALBUMA

2Cellos se na novem albumu "Score" predstavljata s preigravanjem najbolj znanih skladb, ki so bile kadarkoli spisane za klasične in sodobne filmske ter televizijske zgodbe, pri čemer se jima je pridružil londonski simfonični orkester (London Symphony Orchestra). Vedno zaposlena 2Cellos nista počivala in že posnela nekaj videospotov za nove skladbe s prihajajočega albuma. Predstavila sta že videospot na tematiko priljubljene serije "Igra prestolov" in videospot za čustveno nabito izvedbo znane pesmi iz filma "Zajtrk pri Tiffanyju".

Oba videospota sta posnela v slikovitem Dubrovniku, nove videospote pa sta snemala tudi v Nacionalnem parku Durmitor v Črni Gori in v spektakularni Pulski Areni!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri