2Cellos z albumom in dokumentarnim filmom

2Cellos z albumom in dokumentarnim filmom (foto: 2Cellos) 2Cellos
10. 2. 2015

Luka in Stjepan sta ta vikend posvetila promociji izida novega, že tretjega studijskega albumna »CELLOVERSE«. V Zagrebu sta se družila z oboževalci ter novinarji iz Hrvaške in Slovenije.

Zvesti oboževalci so v soboto ob 12. uri do zadnjega kotička napolnili trgovino Aquarius Music Shop, kjer sta Luka in Stjepan podpisovala nove albume.

Že ob 19. uri se je v Cinestar začela uradna promocija albuma »CELLOVERSE«. Album je poimenovan po prvi avtorski pesmi dveh izjemnih čelistov, ki sta povedala, da sta se ob ustvarjanju tretjega albuma vrnila h koreninam! Ustvarjalno pot albuma pa sta pokrenila z videospotom 'Thunderstruck', ki ima na Youtube do sedaj že več kot 33 milijonov ogledov.

Pred zbranimi novinarji so predstavili tudi dokumentarni film »From Pula 2 Pula«, ki v produkciji Red Bull Media House spremlja Luko in Stjepana po ulicah Stjepanove rodne Pule. Kamere so ujele nekaj vrhuncev koncerta v razprodani puljski Areni, priprave na koncert in kratko zgodbo o njunem začetku. Tudi videospot Smooth Criminal, ki ju je izstreli med svetovne zveze, je bil spontano posnet tudi v Puli.

Album »CELLOVERSE« je že na prvem mestu Billboardove lestvice klasične glasbe, kot tudi na Billboardovi lestvici klasičnih crossoverjev.

Priporočamo