3 filmske uspešnice, ki so jih predstavili na Super Bowlu in bodo z nami že to pomlad!

6. 2. 2017
Deli

Danes ponoči se je v Houstonu odvijal 51. Super Bowl, ki ga tradicionalno spremljajo tudi zanimivi oglasi. Med njimi si je več deset tisoč glava množica ljubiteljev ameriškega nogometa lahko ogledala tudi napovednike za tri filme, ki spomladi prihajajo na platna kinematografov po vsem svetu:

Napovedujemo ...

HITRI IN DRZNI 8 (FAST 8)

  • 13. APRIL

Najnovejše poglavje, ki služi kot prvi del nove trilogije, je režiral F. Gary Gray, ki stoji za lanskoletno uspešnico Straight Outta Compton. Menjava režiserja ni edina novost, saj se družini Hitrih in drznih pridružujeta tudi dve oskarjevki. Charlize Theron, ki se je za volanom mojstrsko odrezala kot Furiosa v filmu Pobesneli Max: Cesta besa, ter ena najbolj vsestranskih in priznanih igralk Helen Mirren.

OBALNA STRAŽA (BAYWATCH)

  • 1. JUNIJ

Med letoma 1989 in 2001 je na malih ekranih kraljevala izjemno priljubljena serija Obalna straža, ki je med zvezde katapultirala številne obraze, med njimi tudi Davida Hasselhoffa in Pamelo Anderson. Sedaj bodo prigode reševalcev iz vode zaživele še na velikem platnu. Naslovno vlogo Mitcha Buchannona bo odigral The Rock – Dwayne Johnson, Matta Brodyja pa bo upodobil Zac Efron. Film, ki obljublja veliko akcije in humorja, bo zaradi izklesanih moških in ženskih teles zagotovo pravi magnet za oči.

TRANSFORMERJI: ZADNJI VITEZ (TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT)

  • 22. JUNIJ

Znanstveno fantastična franšiza Transformerji bo na začetku letošnjega poletja postregla s svojim nadaljevanjem. Režiser Michael Bay, ki velja za sinonim za eksplozivne spektakle, bo še petič zakorakal v svet Transformerjev. Javno je sicer izjavi, da bo to zanj zadnji del, pri katerem bo vihtel režisersko taktirko, zato lahko domnevamo, da je najboljše prihranil za konec.