33.400 EUR je podjetje Pirnar doniralo Zvezi prijateljev mladine

6. 5. 2016
Deli

"Pirnar je sinonim za brezhibnost, vodilo, navdih in filozofijo družine Pirnar: 'Čudovito. Drzno. Brez kompromisov.'" S temi besedami so včeraj slovesno odprli nove poslovne in proizvodne prostore podjetja Pirnar, ki so jih v rekordnem času zgradili na Cesti Ljubljanskih brigad v Ljubljani.

Stavba je moderna in prepoznavna ter nadaljuje tradicijo, ki jo je leta 1968 začel oče lastnika Romana Pirnarja. Ta je dolga leta nabiral znanja in leta 1991 prevzel posel. Danes njihova družina šteje nekaj sto ljudi. Ne pravijo, da imajo zaposlene, pač pa sodelavce. Verjamejo, da vedno obstaja način oziroma da se vedno najde rešitev. In zaradi njihove mojstrske natančnosti je ime Pirnar sinonim za brezhibnost in občudovanje. Vsak izdelek podjetja Pirnar je unikat iz najboljših materialov, izdelan ročno, brez kompromisov in z največjo natančnostjo. Njihov najnovejši Pirnar Ultimum Pure One Touch pa je prav osupljiv. Je najbolj oseben vhod na svetu. Je visokotehnološka, razkošna in zabavna predstava, namenjena le lastniku. Je prvi in edini vhod na trgu s samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom ter samodejno prilagojeno osvetlitvijo, ki prepoznava lastnika s čitalnikom prstnih odtisov.

Podjetje Pirnar pa je tudi družbeno odgovorno podjetje, ki z veseljem pomaga pomoči potrebnim in s ponosom sponzorira številne športnike, kot so Odbojkarsko društvo Krim, Maruša Karničar Kurdoglu, ki dviguje ruske uteži in North Adriatic Sailing Academy.

Pri podjetju Pirnar so se odločili, da del sredstev, ki so jih prihranili pri gradnji novega objekta, podarijo Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste- Polje.

Njihova predsednica Anita Ogulin je ob slovesnem odprtju novih prostorov prevzela tudi ček v vrednosti 33.400 EUR. Anita Ogulin je ob prevzemu čeka povedala: »Pred nekaj leti sem spoznala Pirnarjeve in pred njih postavila zgodbe našega slovenskega vsakdana. Vstopili so vanje. In tako kot odpirajo svoja nova in najlepša vrata svojega podjetja ter vseh slovenskih domov, tako so odprli vrata družinam, ki ne bi zmogle niti preživetja, da ne govorim niti zdravljenja brez njihove pomoči. Mnogo let že traja njihova podpora, nesebična je.«

Anže Pirnar, eden od sinov družine Pirnar, je pred slavnostnim prerezom traku predal ček predsednici ZPM Ljubljana Moste-Polje.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ