4. tek za otroke na Pediatrični kliniki Hop na grad

4. tek za otroke na Pediatrični kliniki Hop na grad (foto: Jaka Rozman) Jaka Rozman
7. 2. 2020

Ko smo se v začetku leta 2017 lotili organizacije 1. Hop na grad, smo polni entuziazma in v adrenalinskem navalu prepričljivo trdili, da gre za 1. 'tradicionalni' tek in le na tihem upali, da nam uspe.

Tri leta kasneje se še vedno z enako zagnanostjo ukvarjamo z organizacijo že 4. teka Hop na grad, ki mu ponosno rečemo tradicionalni. Že četrto leto zapored torej združujemo malo in veliko, hitro in nekoliko manj hitro v doseganju skupnih ciljev: druženja, gibanja in pomoči tistim, ki jo najbolj potrebujejo. Tokrat bomo tekli za nakup monitorja za kožno merjenje količine ogljikovega dioksida in zasičenosti krvi s kisikom, ki ga potrebujejo na pulmološkem oddelku Pediatrične klinike. Letos lahko prispevate tudi preko mobilnih telefonov, tako da na številko 1919 pošljete ključno besedo GRAD1 ali GRAD5, s čimer boste donirali 1 oz. 5 EUR. Najbolj pa bomo veseli vaše prisotnosti 19. aprila zjutraj pred Pediatrično kliniko, da se skupaj podružimo.

Organizatorji dr. Nina Battelino, dr. med., doc. dr. Damjan Osredkar, dr. med., Založba Rokus Klett, Športno društvo Povodni mož.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri