55. festival Pivo in cvetje Laško

27. 3. 2019
Deli
55. festival Pivo in cvetje Laško (foto: www.pivo-cvetje.si, Press dogodka)
www.pivo-cvetje.si, Press dogodka

Festival Pivo in cvetje Laško bo tudi letos bogat z glasbeno, etnografsko in hortikulturno vsebino, ki jo dodatno plemeniti program športnih, zabavnih, izobraževanih in kulturnih aktivnosti za mlajše, za družine – za vse generacije.

Organizacijsko festival prehaja v roke Občine Laško in javnega zavoda STIK - Centra za šport, turizem, informiranje in kulturo Laško.

Od rocka do narodnozabavne

Festival vsa leta potrjuje, da sodi med najbolj priljubljene in popularne festivale pri nas, obišče ga tudi vse več gostov iz tujine. Skrivnost zveste publike in visokega obiska je v spretnem prepletanju glasbenih žanrov z etnografskim in hortikulturnim programom ter vrsto aktivnostmi, namenjenimi najmlajšim, pa tudi najstnikom in odraslim.

Organizatorji tudi za letos obljubljajo dobro živo glasbo različnih zvrsti, od rocka do narodnozabavne, poskrbeli bodo tudi za številne ljubitelje elektronske plesne glasbe. Od četrtka, 11. julija, do sobote, 13. julija 2019, se bo tako zvrstilo prek 50 koncertov, skupaj z etnografskim programom, ki bo še posebno pester v nedeljo, 14. julija, pa preko 60 glasbenih dogodkov.

Organizatorji vabijo ljubitelje dobre glasbe in zabave, da si festivalski termin označijo v svojem poletnem koledarju in doživijo vrhunec poletja na 55. festivalu Pivo in cvetje Laško.