7 razlogov za udeležbo na letošnji konferenci inOrbit

20. 2. 2017
Deli
7 razlogov za udeležbo na letošnji konferenci inOrbit

Letošnja konferenca inOrbit kot največja konferenca digitalnega marketinga v regiji predstavlja edinstveno priložnost za učenje in poslovno rast.

Spodaj naštevamo 7 TOP razlogov, zakaj morate priti na inOrbit:

1. Govorci

Nastopili bodo govorci z obširnim znanjem in izkušnjami, ki vam bodo pomagali pri preskakovanju ovir v digitalnem marketingu v letu 2017. Larry Kim, Ashley Friedlein, Aleyda Solis so samo trije izmed 24 vrhunskih govorcev na letošnjem inOrbitu.

2. Tematike

Poleg kakovosti predavateljev je zelo pomembno vlogo pri izbiri igrala tudi tematika in vsebina njihovega predavanja. Letošnja konferenca inOrbit bo zato postregla s tematiko rasti podjetja na spletu in različnih digitalnih izzivov v vašem poslovnem okolju, s katerimi boste soočeni v letu 2017.

3. Mreženje

Nobena objava ali visoka interakcija na vaših družbenih kanalih se ne moreta primerjati z resničnim druženjem. inOrbit ponuja različne priložnosti za aktivno mreženje, ohranjanje stikov in pletenje novih, super poznanstev. Če se konference ne boste udeležili vi, bo morda vaš konkurent zasedel prazen stol in se naučil nekaj, kar mu bo dalo več zagona in novih poznanstev.

4. Naložba v vašo prihodnost

Naj se sliši še tako klišejsko, ampak če človek vlaga vase, v svoje znanje, je to njegovo največje bogastvo in največja prednost pred ostalimi. Zakaj bi izpustili to edinstveno priložnost in se ne bi učili od najboljših?

Imeli boste dostop do predavateljev, ki jih boste med odmorom lahko pocukali za rokav in jim zastavili vprašanja, ki vas že dlje časa težijo.

5. Cena

Celoten dvodnevni paket za obisk konference stane zgolj 280 evrov. Cena vključuje dvodnevni dostop do konference, kavo ter prigrizke v neomejenih količinah, kosilo, večerno druženje in dostop do prezentacij predavateljev.

6. Nasveti in triki

inOrbit bo že tretje leto zapored z vami delil različne nasvete, ki vam bodo olajšali delo in povečali vašo produktivnost.Želimo zagotoviti, da so vsebine konference uporabne in da jih udeleženci lahko aplicirajo tudi na svoje delo.

7. Trendi

Dandanes so vse informacije le en dotik stran. Vendar pa prebijanje do tistih zares relevantnih lahko vzame precej našega časa. Dovolite nam, da vam olajšamo delo in predstavimo vse trende digitalnega marketinga za leto 2017, združene na enem mestu – na inOrbit 2017!

Znan je že celoten program in vsi govorci, zato ne odlašajte in si rezervirajte svoje mesto: https://www.inorbit.si.

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu