9ka z novim glasbenim spotom 'Što si blesava'!

9ka z novim glasbenim spotom 'Što si blesava'! (foto: 9ka Press) 9ka Press
14. 6. 2016

Nejc Žehelj, znan pod vzdevkom 9ka, predstavlja nov videospot 'Što si blesava'. Pesem razlaga o današnji ljubezenski zgodbi, igri dveh oseb, ki sta nedorasli druga drugi. Kadar ljubezen ni obojestranska, pa vedno pride do težav in čeprav alkohol ni rešitev, se morda zdi kot najhitrejši možni izhod. Vedno je treba ohraniti pozitivo, iti naprej in pustiti stvari za sabo, saj je življenje prekratko.

Za video podobo je poskrbela ekipa NESI VIDEOS, za scenarij in režijo pa je poskrbel Nejc sam.

Nejc je sodeloval že z mnogimi slovenskimi izvajalci in avtorji, kot so Zlatko, Alex Volasko, Benjamin Dolić, Adam Velić in drugi. Pesem Ostal sem sam, ki jo je posnel z Adamom Velićem ima na YouTubu že več kot 850.000 ogledov, poleg tega je skupaj z skupino D Base letos nastopil na EMI.

Pri novih projektih trenutno sodeluje z mladim hrvaškim raperjem in producentom Rolandom Orlandijem, že v naslednjem letu pa načrtuje izid drugega studijskega albuma.

Ob izdaji je Nejc izpostavil, da v Hip Hopu zadnje čase malce primankuje publike in zamenjal strategijo ter si za izziv zastavil nek drug žanr.

"Želim se preizkusiti še v kakšni drugi vlogi, saj mi je ta zvrst glasbe blizu. Skladba 'Što si blesava' je prava skladba za dobro zabavo, saj v današnjih časih vsi potrebujemo kak večer 'odklopa' ter hitrega ritma, da pozabimo na svet okoli sebe. In zagotovo je prav vsak že doživel to mojo zgodbo. Ne smemo se omejevati, ampak ohranjat svojo nit in it naprej!"

Skladba je zagotovo zelo aktualna in kot nalašč za odbite, energične poletne večere.