Addiko banka vam na 'Rdečo sredo' podari prvi obrok

Addiko banka vam na 'Rdečo sredo' podari prvi obrok (foto: Addiko Press) Addiko Press
11. 6. 2019 | Promocijsko sporočilo

Addiko banka je banka enostavnih in hitrih bančnih storitev, ki svoje stranke rada preseneča in razvaja z edinstvenimi ugodnostmi, ki omogočajo še boljšo uporabniško izkušnjo.

Sedaj že tradicionalna Addiko „Rdeča sreda“ – edinstven dan posebnih ugodnosti - tokrat preseneča z izjemno ponudbo, ki velja tudi za stranke drugih bank. Če v sredo, 12. junija, obiščete eno od poslovalnic Addiko banke in postanete imetnik Addiko obročne kartice Mastercard®, vam Banka povrne do 150 EUR prvega obroka prvega nakupa z vašo novo kartico. Addiko s tem ponuja izjemno priložnost za vse, ki si želijo enostavnega plačevanja svojih nakupov na obroke kar preko SMS sporočila in brez dodatne dokumentacije. Ponudba velja za stranke vseh bank samo v sredo, 12. junija, v vseh Addiko poslovalnicah.

Addiko obročna kartica Mastercard – Plačevanje po meri

Addiko obročna kartica Mastercard ima vse lastnosti klasične plačilne kartice Mastercard in še več – svoje nakupe lahko hitro in enostavno razdelite na od 2 do 12 obrokov, kar preko SMS sporočila in brez dodatne dokumentacije, lahko pa se plačilo izvede v enkratnem znesku. Kartica omogoča brezgotovinsko plačevanje in varno nakupovanje na vseh prodajnih mestih z oznako Mastercard doma, po svetu in na spletu s pomočjo storitve Mastercard® Identity Check™. Addiko obročno kartico Mastercard lahko pridobijo tako stranke Addiko banke kot tudi stranke drugih bank. Z banko se preprosto vnaprej dogovorite za znesek limita in sami izberete dan plačila (8., 18. ali 28. dan v mesecu).

Uspešne Addiko „Rdeče srede“

Splošno znane prodajne akcije, ki ponujajo ugodnejše pogoje ali posebno ponudbo na določen dan, so v Addiko banki prvi uspešno pripeljali tudi v svet financ. Poimenovali so jo blagovni znamki primerno, „Rdeča sreda“. To je dan, ko stranke v banki dobijo več, oziroma so za obisk poslovalnic in sklepanje poslov dodatno nagrajene. Odličen odziv strank na že več kot 6 dosedanjih izvedb tovrstnih prodajnih akcij potrjuje pravilnost poslovne odločitve. Dnevne akcije namreč za Addiko banko predstavljajo dodaten izziv in dober preizkus zmožnosti izpolnjevanja zavez, ki jih vsak dan dajejo svojim strankam. Z inovativnimi tržnimi prijemi Addiko banka dodatno potrjuje pozicijo specialista za plačevanje na obroke in gotovinske kredite za stranke vseh bank.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri