Adria Airways odpira novo letalsko linijo z Düsseldorfom

Adria Airways odpira novo letalsko linijo z Düsseldorfom (foto: profimedia) profimedia
6. 2. 2018 | Promocijsko sporočilo

Odprla se je neposredna povezava štirikrat tedensko od 26. aprila 2018 med ljubljanskim letališčem in mednarodnim letališčem Düsseldorf. Letalski prevoznik Adria Airways bo namreč  razširil svojo mrežo (po)letov na 24 destinacij v poletni sezoni.

Adria Airways bo 26. aprila omogočila polete do še ene privlačne evropske destinacije. Ljubljansko letališče bo povezala z glavnim mestom nemške zvezne dežele Severno Porenje-Vestfalija, Düsseldorfom. Z napovedano novostjo bo letalski prevoznik svojim potnikom omogočil povezavo z 209 leti tedensko na 24 destinacij.

»Düsseldorf je pomembno gospodarsko središče, je mednarodni poslovni in finančni center, zato je za Adrio Airways odprtje redne letalske linije izrednega pomena. Ponosen sem, da Adria Airways odpira to povezavo in doprinaša h krepitvi poslovnih odnosov med Slovenijo ter Nemčijo,« je ob tej priložnosti dejal direktor družbe dr. Arno Schuster.

Potniki bodo v nemško velemesto leteli štirikrat tedensko. Letalske vozovnice so na voljo za nakup z današnjim dnem.

»Adria Airways želi okrepiti svojo prisotnost na nemškem trgu. Obstoječima povezavama s Frankfurtom in Münchnom v marcu dodajamo še Hamburg, mesec kasneje pa še Düsseldorf. S tako razvejanimi povezavami omogočamo našim potnikom še več možnosti izbire in še bolj priročen način potovanja. Adria Airways s širitvijo povezav utrjuje položaj močnega regionalnega letalskega prevoznika, ki povezuje osrednjo in jugovzhodno Evropo ter omogoča izvrstne povezave z Balkansko regijo,« pa je vzpostavitev nove povezave pozdravil komercialni direktor letalskega prevoznika Christian Schneider.

Adria Airways bo konec marca obstoječim 17 destinacijam dodala še šest novih. Ljubljansko letališče bodo povezali z Bukarešto, Hamburgom, Sofijo, Ženevo, Dubrovnikom in otokom Brač, nadaljevali pa bodo tudi z leti v ukrajinsko prestolnico Kijev.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri