Dogodki Promocijsko sporočilo

Aktivni vikend z razvajanjem, ki ga ne smete zamuditi – na prestižni lokaciji po dostopnih cenah

12. 9. 2023
Deli
Aktivni vikend z razvajanjem, ki ga ne smete zamuditi – na prestižni lokaciji po dostopnih cenah (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Iščete ideje za sproščujoč vikend, kjer bi se odklopili od vsakdanjih skrbi, pregnali stres, se posvetili samim sebi in obenem še naredili nekaj za svoje zdravje? Sliši se mamljivo, postane pa še bolj idilično, ko izveste, da vas vse to čaka na prestižni lokaciji hotela Kempinski Adriatic v Istri. Dogodek, ki oktobra vabi vse aktivne na jesensko razvajanje, pa ima omejeno število mest. Poglejte, kako si lahko zagotovite udeležbo.

Od 20. do 22. oktobra bo prestižni hotel Kempinski Adriatic Istra Hrvaška gostil prav posebno doživetje, ki ga pripravlja priznana kondicijska trenerka Vida Macura Maglica.

Tridnevno druženje na Luxury Bootcamp Extreme® je zastavljeno kot sanjski oddih, ki bo zadovoljil tako tiste, ki se želite razbremeniti in razvajati ob prekrasnem pogledu na Jadransko morje, kot tudi tiste, ki bi ta sproščujoč vikend radi zapolnili še z nekaj kakovostnimi vajami za celotno telo. 

Čakajo vas individualno prilagojene vadbe z vrhunskimi trenerji, ki vam bodo omogočile, da združite zabavo in rekreacijo, pridobite vadbene ideje za treninge doma in pobliže spoznate svetovno znano Extreme Training® vadbo, ki vključuje kopico nadvse učinkovitih programov. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Po naporni vadbi seveda ne bo manjkalo priložnosti za sproščanje, odklop od vsakdanjih skrbi in uživanje v prekrasni okolici in ponudbi hotela Kempinski Adriatic Istra Hrvaška. Tudi brbončice ne bodo počivale, saj jih boste razvajali s prefinjeno kulinariko priznanih mojstrov kuhanja, ki bodo poskrbeli, da se bodo slastni okusi mešali z vsemi koncepti zdrave prehrane. 

Ob večerih pa seveda – druženje. Ples, smeh, zabava in spoznavanja, ki se bodo morda razvila v dolgotrajna prijateljstva. 

Paket za nepozaben vikend

V ponudbi vsekakor izstopa t.i. Luxury paket, ki se ponuja kot prava kraljevska izkušnja. S paketom Luxury si boste zagotovili namestitev v dvoposteljni Superior sobi (seveda bo vikend še lepši v dobri družbi, zato vsekakor povabite tudi prijateljico, partnerja ali partnerico) z zajtrkom in večerjo, dostop do vseh hotelskih bazenov in savn, večerjo z zabavo na zadnji dan dogodka, seveda pa tudi vstop na vse vadbe in predavanja o prehrani in prehranskih dodatkih pod vodstvom trenerke Vide Macure Maglice.

Še več – čakalo vas bo tudi darilo dobrodošlice v vrednosti 50 EUR. Vse to bi običajno zahtevalo, da sežete globoko v denarnico, saj je vrednost ocenjena na skoraj 1000 EUR, a so organizatorji pripravili posebno ponudbo in omogočili, da je Luxury paket na voljo za samo 299 EUR na osebo

Na voljo je le še nekaj prostih mest, zato si izberite svoj paket in rezervirajte termin, ki vam bo zagotovil nepozaben jesenski vikend ob morju.

Luxury Bootcamp Extreme® paketi (vsi vključujejo darilo dobrodošlice v vrednosti 50 EUR):

3 dnevni paket Basic

treningi, predavanje o prehrani in prehranskih dodatkih
49 € / osebo (cena velja za vse 3 dni)
(namesto 249 EUR / osebo)

3 dnevni paket Premium

treningi, predavanje o prehrani in prehranskih dodtkih, party večerja
99 € / osebo (cena velja za vse 3 dni)
(namesto 360 EUR / osebo)

3 dnevni paket Luxury

namestitev s polpenzionom, neomejen vstop v bazene in savne, treningi, predavanje o prehrani in prehranskih dodatkih, party večerja
299 € / osebo (cena velja za vse 3 dni)
(namesto 989 EUR / osebo)

Več informacij o dogodku je na voljo na uradni strani Luxury Bootcamp Extreme®.