Alen Vogrinec Vesel se vrača

10. 5. 2019
Deli
Alen Vogrinec Vesel se vrača (foto: Alen Vogrinec Vesel Press)
Alen Vogrinec Vesel Press

31-letni kočevski pevec Alen Vogrinec Vesel je slovenski javnosti postal poznan leta 2010, ko se je predstavil na Slovenija ima talent ter si prislužil finale. Čeprav vsa ta leta pridno nastopa, se je letos odločil za naslednji korak.

Na prireditvi Moč glasbe nas združuje je spoznal znanega hrvaškega skladatelja in producenta Želimirja Škarpono in tako je obrodilo sodelovanje ter začetek osvajanja
hrvaškega trga, kjer se Alen počuti dobrodošlega. Letos poleti je v planu tudi nastop na festivalu v Dalmaciji.

Alen predstavlja novo pesem in videospot »Prijatelju moj«. Glasbo in aranžma podpisujeta Želimir Škarpona in Dalibor Musap, besedilo pa je nastalo izpod peresa Alenove žene Nataše. Videospot je bil posnet v prečudoviti naravi Bloškega jezera, v njem pa je med drugimi sodeloval Zavod Beli angeli, ki je popolnoma v kontekstu pesmi, saj je njihovo poslanstvo pomagati tistim, ki potrebujejo pomoč in so jih prijatelji in svojci pozabili.

»Prav je da se pove, da obstajajo ljudje, ki imajo v sebi še vedno čut za sočloveka in da to ni čisto izginilo. Kljub noremu tempu življenja obstajajo ljudje, ki niso pozabili na svoje prijatelje. Pesem je posvečena tistim, ki me spremljajo že od vsega začetka ter mi stojijo ob strani in ne obupajo nad menoj. Vsak od nas je kdaj doživel samoto in takrat smo zares spoznali kako pomembna je roka prijatelja na tvojem ramenu« je povedal Alen Vogrinec Vesel.

Podatki o pesmi:

Naslov: Prijatelju moj
Izvajalec: Alen Vogrinec Vesel
Avtor glasbe: Želimir Škarpona, Dalibor Musap
Avtor besedila: Nataša Vogrinec Vesel
Avtor aranžmaja: Želimir Škarpona, Dalibor Musap
Trajanje dela: 4:23
Leto izida dela: 2019

Novo na Metroplay: "Brez trdega dela in discipline ni vrhunskih rezultatov!" | Janja Garnbret