Alenka Gotar: Alexa Volaska čaka najbolj nehvaležna imitacija

ALENKA GOTAR
“Kot izredno hitra voznica, ki je veliko na cesti, se zavedam, da je imeti dobre gume, primerne letnemu času, ena najpomembnejših stvari. Gume morajo biti kakovostne, a vseeno gledam na ceno. Zelo pomembno mi je tudi, da zaupam vulkanizerju, ki skrbi za moj avto, da najde idealno ravnotežje med kakovostjo in ceno gum za moj stil vožnje. Ko sem nekje zadovoljna, potem ostanem zvesta firmi dolga leta. Tako en avto vozim že leta v Šentjur k Muleju, da ga preobujejo, čeprav je daleč od mojega doma, drug avto (škodo) pa obvezno peljem vedno k Škerjancu v Domžale. Sicer pa sama gum ne znam zamenjati, sem pa že imela gumidefekte, in ko so mi prijazni ljudje priskočili na pomoč, smo se ob zamenjavi gume sijajno zabavali. In tako je vsaka nesreča malo manj žalostna.” (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
27. 11. 2019

Preteklo nedeljo, ko so znani obrazi zavrteli zvedniško ruleto, je mnogim ob tem zastal dih. Sploh Alexu Volasku, ki se bo moral preobraziti v evrovizijsko divo Alenko Gotar. Za Alexa bo to že druga evrovizijska preobrazba, saj je v prvi oddaji imitiral ukrajinsko mega zvezdo Verko Serduchka, ki je nastopila na odru Evrovizije v Helsinkih isto leto kot Gotarjeva.

In ker nas je zanimalo malce več glede priprav, smo se obrnili na Alenko Gotar ter jo povprašali, če je dala Alexu pred nedeljskim nastopom kakšen nasvet.

"Sva se že slišala po telefonu, kjer sem mu resnično zaželela vso srečo, saj mu ne bo lahko. Namreč Alex se mora naprej preobleči v žensko, nato pa ga čaka še zahtevna pesem. Že ženska bi težko odpela Cvet z juga, kaj šele moški," nam je zaupala evrovizijska predstavnica Alenka Gotar, ki nam je leta 2007 prvič pripela finale in ki je dodala, da bo v nedeljo navijala za Alexa, sploh ker ga čaka nehvaležna imitacija.

Kaj čaka pa preostale tekmovalce? Zmagovalec Srđan Milovanović je dobil vprašaj, tako da bomo njegovo imitacijo izvedeli v nedeljo. David Amaro bo George Michael, zapel pa bo pesem Wake Me Up Before You Go-Go. Matic Supovec se bo preobrazil v glasbeno skupino Earth, Wind & Fire. Maja Oderlap in Eva Boto sta dobili Manco Špik in Isaaca Palmo, s tem da še ne vesta, kdo bo kdo. Ana Dežman bo tokrat nastopila kot pevka skupine Kaoma. Ne nazadnje pa je tu še Petra Zore, ki bo menda postala kar dvoje, Eros Ramazzotti in še Anastacia.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri