Alenka Gotar: Resnično sem ponosna na nastop Alexa Volaska

Alenka Gotar (na sliki z avtorjem skladbe Andrejem Babićem), ki nam je prvič pripela finale, in sicer leta 2007 s pesmijo Cvet z juga, ko je zasedla 15. mesto. (foto: Alesh Maatko) Alesh Maatko
2. 12. 2019

Zadnja oddaja Znan obraz ima svoj glas je bila med drugim v velikem pričakovanju nastopa Alexa Volaska, ki se je moral preleviti v evrovizijsko divo Alenko Gotar (na fotografiji z avtorjem skladbe Andrejem Babičem), ki nam je leta 2007 s skladbo Cvet z juga kot prva pripela finale.

Alenka Gotar nam je že pred njegovim nastopom oziroma preobrazbo zaupala, da ga čaka zahtevna naloga. "Že ženska bi težko odpela Cvet z juga, kaj šele moški," je pred imitacijio dejala Gotarjava, ki je bila po Alexovem nastopu, kot nam je zaupala v telefonskem razgovoru, prijetno presenečena.

"Alex je imel daleč, ampak res daleč najtežjo nalogo oziroma imitacijo. Po tem, kar sem videla, bi moral zmagati. To mnenje ni samo v mojih očeh, ampak tudi v komentarjih ljudstva, ki jih je imel Volasko res ogromno. Malo krivično je vseeno bilo, čeprav, da ne bo pomote, so bili tudi ostali znova odlični. Alexu še enkrat javno čestitam, resnično sem ponosna na njegov nastop, sploh ker je pesem izjemno zahtevna in ker ni imel veliko časa za učenje nastopa in petja, kot smo ga recimo imeli mi pred nastopom na Evroviziji v Helsinkih," nam je zaupala Alenka Gotar. Nad nastopom pa je bil navdušen tudi Alenkin izbranec Anže Šuštar, ki je še zapisal: "Alex bravo. Bi te kar oženil!"

Priporočamo