Ana M. Mitić: Njena vloga je nežna in ljubeča

Ana M. Mitić: Njena vloga je nežna in ljubeča (foto: Promocijski material) Promocijski material
20. 8. 2017

Že res, da se Ana Maria Mitić čez poletje zelo, zelo zabava – potuje, si privošči čisto vse za svoj želodček, ker kot pravi – pred dobro govejo juho je nobena vročina ne ustavi, pa vendar je vsakega dopusta enkrat konec.

Nasmejana igralka se bo že pošteno potila konec avgusta, ko se bo pripravljala na svojo vlogo za nastop v muzikalu Alpska saga v Križankah. Aktualen, izviren in nadvse zabaven muzikal se iz matičnega gledališča Špas teater in turneje po Sloveniji, seli v slovensko prestolnico – 1. septembra!

Zgodbe o mladosti se nas bodo dotaknile še iz odra v Križankah – kamor gledališka komedija, ki žari od vrhunskih igralcev in vsebine, tudi paše! Muzikal bo ponovno razgrnil pogled na bogato slovensko zgodovino in podaril dve uri čistega užitka, zabave, smeha in sprostitve. Kaj pa pravi Ana o svoji vlogi: "Muzikal Alpska saga mi je ponudil oblikovanje vloge, ki je neizmerno nežna, ljubeča in umirjena - plat, po kateri me občinstvo še ne pozna, zato jo zelo rada igram. Ker pa poje in pleše, mi je vse skupaj še v večji užitek!" pokomentira Ana.

Kot blondinka se Ana Maria zabava tudi v zaodrju: "Vmes imam kak prizor ali dva pavze in takrat se ne morem načuditi barvi las, ki mi presenetljivo paše. S soigralci, ki se prav tako pripravljajo na svoj vstop na oder, se radi pozabavamo, obvezno pa ušpičimo tudi kakšen selfi.«