Anabel s Pozitivo na Emi 2018!

Anabel s Pozitivo na Emi 2018! (foto: Matic Gabriel) Matic Gabriel
22. 2. 2018

ANABEL se po veliki uspešnici "Ob kavi", ki je tudi nominirana za PESEM LETA 2017, predstavlja z drugim singlom "Pozitiva", s katerim je nastopila na EMI 2018!

Vokalistka, avtorica in vsestranska glasbenica ANABEL, ki prihaja iz okolice Celja, je lani slavila na Poprock festivalu. Letos je svoje glasbeno leto odlično začela z nastopom na Emi 2018 in čeprav ji ni uspel preboj v finale, so bili mnogi mnenja, da je bila kljub svoji mladosti, izjemno suverena in je svoj pevsko-plesni nastop izpeljala zelo profesionalno.

Drugi singel, ki ga te dni pošilja v radijski eter, z naslovom POZITIVA, je nastal v sodelovanju z njeno stalno glasbeno-produkcijsko ekipo. Za pesem je že posnela tudi videospot, ki ga je izdala le nekaj dni po nastopu na Emi 2018. O snemanju je mlada glasbenica povedala naslednje: "Spot smo posneli na več lokacijah, tista glavna, ki pa prevladuje, je res nekaj posebnega. V ljubljanskem muzeju iluzij smo posneli večino odštekanih kadrov, ki še poudarijo moj norčavi karakter in veselje, ki ga širim s pesmijo Pozitiva. Veselim se novih glasbenih podvigov, sodelovanj, pa seveda nastopov in vsega kar mi je prineslo glasbeno sodelovanje z mojo super ekipo, ki jo sestavljata manager Marko Maag in producent Nino Ošlak".

Anabel bo v naslednjih mesecih širila POZITIVO med svoje poslušalce, ki ji zvesto sledijo tudi na vseh družabnih omrežjih.