Anabelin hit se še vedno vzpenja po glasbenih lestvicah!

Anabelin hit se še vedno vzpenja po glasbenih lestvicah! (foto: JAŠA MULLER ) JAŠA MULLER
5. 6. 2017

Anabel, zmagovalka Poprock festivala, se odločno in zelo uspešno prebija med najbolj predvajane slovenske glasbenike. Čeprav je od njene zmage na festivalu že skoraj 2 meseca, se njen hit OB KAVI še vedno vzpenja po lestvicah.

V zadnjem tednu se je tako uspela prebiti med Top 10 najbolj vrtenih hitov na radijskih postajah pri nas; vključno s tujimi hiti je pristala na skupno 8. mestu. Med 10 najboljšimi pa so trenutno od slovenskih glasbenikov samo še Alya in Bql.

Za mlado novinko je to vsekakor izjemna novica: "Presrečna sem, da se pesem kljub zmagi še vedno vzpenja po lestvici. Vsak teden je višje in to, da sem prišla med top 10 top hitov pri nas je res neverjetno. Vsaj meni se zdi tako, saj sem - kot se vidim sama - šele novinka. Je pa res super občutek, ko se peljem v šolo, skočim po nakupih in podobno, pa skoraj vedno na radijih ujamem mojo Ob kavi. Pa tudi to, da me ljudje kdaj pa kdaj že poznajo na ulici, je hecno (smeh). Nazadnje me je na avtobusu prepoznala mlada punca in se mi je zdelo res tako hecno, da se to sploh dogaja meni".

Nekaj posebnega pa je Anabel gotovo tudi zato, ker je sama tudi so-avtorica svoje prve uspešnice, kar jo zagotovo še dodatno odlikuje v primerjavi z ostalimi mladimi glasbeniki. Sicer pa pri glasbi sodeluje s producentom in pevcem Ninom Ošlakom, nad njeno kariero pa bdi režiser in njena desna roka Marko Maag, ki je poskrbel tudi za videospot njene prve uspešnice Ob kavi.