Andrew Zimmern poskuša skoraj nepredstavljivo bizarne jedi!

9. 1. 2016
Deli

Andrew Zimmern se odpravi na še eno kulinarično pustolovščino, kjer o­kuša najbolj nenavadne kuhinje sveta.

V mestu Tajpej, ki slovi kot gurmanska me­ka Tajvana, poskusi čare smrdljivega tofuja, potem ga pot nese v Hošiminh v Vie­tnamu, kjer ga čakajo račji jeziki, polži in gojeni ježi. V Kazahstanu ga pogostijo s fermentiranim kameljim mlekom in prekajenimi konjskimi klobasami, za konec pa mu v Rimu pripravijo pojedino, v kateri kraljujejo jagnječji možgani in telečja dro­bovina. Spremljajte Andrewa pri odkrivanju in okušanju zares odbitih jedi tega sveta.

Odbite jedi bodo na sporedu Travel Channela vsako soboto ob 21. uri, pr­vič 9. januarja.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec