Anette z novim spotom Sanjaj me

30. 1. 2016
Deli
Anette z novim spotom Sanjaj me (foto: facebook Anette)
facebook Anette

Anette je s singlom Sanjaj me dobesedno zanetila radijski eter. Single Sanjaj me sta ustvarila Goran Bilbija in Boštjan Bračič, Anette pa je poskrbela za glasbo. V teh dneh pa je pesem dobila še video obliko.

»Videospot smo snemali v dveh delih, konec novembra v Celju, konec decembra pa v Ljubljani«.

Za make up je poskrbela priznana vizažistka Vilma Baum iz teama Michael Baum, za režijo, scenarij in končno montažo pa je zaslužen Perica Rai iz Hero Production. Glede na to, da ima pesem igrivo ljubezensko sporočilo in se poigrava z mislijo, da včasih tisto kar vidimo v določeni osebi, ni nujno resnično, saj nas zaljubljenost lahko zaslepi, je Perica pri video obliki izhajal ravno iz tega sporočila. Ob Anette je zaigral njen prijatelj Franci Rotar.

»Odlično znašel v igralski vlogi in je celotno ekipo zabaval s svojimi izjavami ter držal energijo, ker je bil zunaj tako peklensko mraz, da nam je to včasih vzelo motivacijo za delo«, je zaupala Anette, ki je dodala še,

»Definitivno se je težko prvič sprostiti pred kamero in se mi zdi, da sem se sprostila šele proti koncu snemalnega dne. Je pa super, da sem snemala z nekom, ki ga dobro poznam - to mi je dalo občutek domačnosti in sproščenosti.«


Anette je v svoji karieri sodelovala s številnimi glasbeniki, med njimi tudi z reperjem Zlatkom, kot sovokalistka pri izdaji njegovega novega albuma Žvim lajf, v skladbi Utrip. Poleg petja se ukvarja tudi s pisanjem poezije. Leta 2011 je izdala pesniški prvenec Za vsako pesem raste drevo pri Založbi KUD France Prešeren. Pevka sodeluje tudi v akustični glasbeni zasedbi Popgaraž. Anette, ki obožuje dolge sprehode v naravo, sončenje ob morju, branje navdihujočih knjig ter spoznavanje ljudi, ki si upajo biti drugačni, ima tudi močno pevsko podlago. Solopetja se je učila pri profesorju Marcosu Bajugu na Konzervatoriju za glasbo in balet, kasneje pa se je preusmerila v jazz petje, kjer je nadgradila svoje znanje pri profesorici Kristini Oberžan. Svoje znanje izpopolnjuje na različnih glasbenih delavnicah mednarodno uveljavljenih glasbenih pedagogov kot so Paul A. Smith (Gospel Singng Workshop), Tanja Ravljen (Newcastle Performing Arts College – Musical Workshop) in Mateja Mckenzie (Goldsmiths, University of London).

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk