Anina provizija – slovenska kriminalna drama z Vesno Milek!

Anina provizija – slovenska kriminalna drama z Vesno Milek! (foto: Anina provizija Press) Anina provizija Press
27. 2. 2017

Kriminalna drama Igorja Šmida, Anina provizija, preseneti z znanimi obrazi in napeto zgodbo, v kateri ima glavno vlogo, skupaj z Dejanom Spasićem, Vesna Milek. Publicistka, novinarka in pisateljica je tako odigrala svojo prvo glavno vlogo v celovečernem filmu in nas navdušila s svojo igro ter pokazala še enega izmed mnogih talentov.

Napeta zgodba, ki se poleg fenomena tajkunov in z njim povezanih škandalov, dotakne tudi subtilnejših ravni medosebnih odnosov, prevar, prijateljstev in ljubezni nam na subtilen način prikaže tematsko paralelo, kako se spremeni odnos družbe do žrtev.

Nepričakovan obrat, z močno sporočilno vrednostjo, gledalca ne pusti ravnodušnega; z osebno in intimno dramo fotografke in oblikovalke Ane Mlejnik, ki je žrtev tajkunskega delovanja svojega moža, o katerem ne ve ničesar, pa lahko vlečemo številne paralele z vsakdanjim življenjem.

V filmu poleg Vesne Milek in Dejana Spasiča igrajo še Lado Bizovičar, Robert Prebil, Jana Morelj, Boris Cavazza, Janez Škof, Rok Kunaver, Valentina Plaskan, Žiga Saksida in Denis Avdić.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri