Anina zvezdica se je razveselila donacije 50 tisoč plenic

10. 10. 2019 | Promocijsko sporočilo

September je v prodajalnah dm po vsej Sloveniji potekal v znamenju dobrodelnosti, saj je v okviru projekta Ustvarjamo spomine nakup kateregakoli izdelka Pampers omogočil donacijo ene pleničke organizaciji Anina zvezdica. Tako zbranim pleničkam sta podjetji dm in Pampers dodala še nekaj palet izdelkov in tako je bilo ob prihajajočem Tednu otroka ustanoviteljici Anine zvezdice, Ani Lukner Roljič, predanih kar 600 paketov pleničk, s katerimi bo obdarila socialno ogrožene družine.

Ana Lukner Roljič, ki je pred nekaj meseci tudi sama postala mamica, bo z donacijo razveselila mlade starše, ki jim nakup osnovnih potrebščin za nego dojenčkov in malčkov pomeni velik finančni zalogaj, ki si ga v družinskem proračunu težko privoščijo. Otrok namreč skozi fazo odraščanja in navajanja na kahlico v povprečju porabi pet tisoč plenic, kar znese več kot tisoč evrov. Ana ni niti za trenutek oklevala, ko se je pridružila dobrodelni akciji podjetij dm in Pampers, s katero bodo skupaj podarili kar 50 tisoč plenic, ki bodo nadobudnim malčkom iz socialno šibkega okolja omogočile nemoten spanec in nekoliko bolj brezskrbno odraščanje.

Hvala vsem zvezdicam

Ana skupaj s prostovoljci v okviru dobrodelne organizacije Anina zvezdica že deset let nesebično pomaga družinam v stiski, ki se jih je v tem obdobju zvrstilo že več kot dvesto tisoč. Zbiranje sredstev je le ena od njenih dejavnosti, veliko poudarka daje tudi osebnemu stiku z družinami. »Mamice, očetje, stari starši in drugi družinski člani ob vsaki naši delitvi hrane vedno vprašajo, ali imamo tudi pleničke, saj jih otrok ogromno porabi in veliko stanejo. Zdaj, ko sem sama postala mamica, se tega še toliko bolj zavedam. S tako veliko donacijo bomo osrečili in hkrati pomirili mnogo mamic oziroma družin. Neskončno se veselim, da jih bomo lahko razbremenili. Tako malo je potrebno, da smo enotni in da s sočutjem marsikaj lahko spremenimo na bolje. Dajati pomeni zares živeti. Hvala, dm Slovenija, hvala Pampers, hvala vsem vplivnežem za podporo ter seveda hvala vsem kupcem, ki ste podprli ta projekt. Skupaj smo naredili res ogromno, hvala vsem zvezdicam, objem,« je ob predaji donacije v skladišču Anine zvezdice strnila njena ustanoviteljica.