Anja Markovič je nova voditeljica informativne oddaje Planet Danes!

Anja Markovič je nova voditeljica informativne oddaje Planet Danes! (foto: Planet TV) Planet TV
6. 2. 2017

Anja Markovič je nova voditeljica oddaje Planet Danes. Blaž Jarc se umika z mesta voditelja in se v celoti posveča urednikovanju informativnega programa Planet TV.

Anja Markovič se bo že danes pridružila kolegoma Jerici Zajc Šušteršič in Mirku Mayerju pri vodenju informativnih oddaj Planet TV. Vrača se v znano okolje, saj se je v preteklosti v tej nalogi že preizkusila: »Novinarstvo je nepredvidljiv poklic. Nikoli ne veš, kaj te čaka, in v tem je čar. Veselim se obvladovanja novih nepredvidljivih situacij. Lepo je biti nazaj in ostati doma!«

Umestitev nove voditeljice je še ena v svežnju sprememb v informativnem programu Planet TV.

"Anja je izjemen novinarski talent. Ker vodenje uredništva terja celega človeka, je edino prav, da ona dobi priložnost vodenja informativne oddaje namesto mene. " je povedal Blaž Jarc, ki se odslej v celoti posveča vodenju redakcije in prenovi informativnih oddaj, ki bodo konec meseca dobile tudi povsem novo podobo.

Ure predvajanj informativnih oddaj pa tudi v prihodnje ostajajo nespremenjene: Planet Novice so na sporedu od ponedeljka do petka ob 14., 15, 16. in 17. uri, Planet Danes vsak dan ob 17.30, Večerni Planet Danes pa ob 22. uri.

Priporočamo