Anja Rupel, Pika Božič, Nuša Derenda in Alenka Godec predstavljajo single 'Dobro se imej'!

Anja Rupel, Pika Božič, Nuša Derenda in Alenka Godec predstavljajo single 'Dobro se imej'! (foto: Boštjan Tacol) Boštjan Tacol
25. 11. 2015

Pozitivna in optimistična skladba v sodobnem plesnem ritmu 'Dobro se imej', je novi singel, ki ga je Anja Rupel skupaj z svojimi glasbenimi kolegicami in prijateljicami Alenko Godec, Nušo Derenda in Piko Božič posnela, za prihajajoči novi album.

Pred leti so te štiri slovenske pevke že uspešno sodelovale v skladbi 'I'm not for you' . Glasbeno in privatno so se odlično ujele in prav zaradi tega in dobre skladbe, so se odzvale Anjinemu povabilu in ponovno z veseljem skupaj snemale. Na samem snemanju je bilo veliko resnega dela, pa tudi smeha in zabave, ter odlične ženske energije, o čemer skladba 'Dobro se imej', tudi govori. Anja, Alenka, Nuša in Pika so prepričane, da bo energična, plesna skladba 'Dobro se imej' poživila slovensko glasbeno sceno in vsak prednovoletni žur!

Punce so na sedežu založbe Dallas premierno že predstavile dotično skladbo v živo in se v prijetnem vzdušju družile s svojimi glasbenimi in estradnimi kolegi.

Priporočamo