Aprila se bo v Ljubljani plesalo

13. 4. 2015

Ljubljana bo ponovno gostila vrhunsko plesno prireditev - plesni turnir v standardnih in latinsko-ameriških plesih »Ljubljana Open 2015«. Pričakujemo udeležbo okoli 1.000 plesalcev, v dveh dneh pa ogleda 2000 ljudi.

Prireditev bo potekala v Ljubljani 18. in 19. aprila v športni dvorani SGGOŠ (Srednja gradbena, geodetska in okoljevarstvena šola Ljubljana) za Bežigradom na Dunajski ulici.

Ljubljana open je ena v vrsti uglednih mednarodnih prireditev, ki jih je uveljavljeni Plesni klub Urška organiziral v zadnjem desetletju in ena od treh največjih tekmovanj v državi. Na plesnem parketu se bodo zavrteli tako pari, ki zastopajo klube iz naše države kot plesalci iz bližnje in daljne tujine, tudi drugih kontinentov. Domače barve bodo zastopali vsi aktualni državni prvaki v vseh starostnih kategorijah, ki so tudi finalisti in polfinalisti na svetovnih prvenstvih in ostali plesalci iz cele Slovenije.

Tekmovanje bo potekalo v dveh sklopih. Popoldanski del bo namenjen plesalcem z omejitvenim programom, prav tako bodo gledalci lahko videli nekaj nastopov ne tekmovalnih skupin. Večerni del bo v soju žarometov namenjen najboljšim.

Vstopnice bo možno kupiti na samem mestu dogodka. Vabljeni, da preživite vikend v plesnem vzdušju.

Več na www.ljubljanaopen.si.

Priporočamo